Jose AM & Paul Damixie au lansat single-ul si videoclipul „Lonely In The North"

Dj-ul si producatorul HaHaHa Production, Paul Damixie a colaborat cu dj-ul spaniol, Jose AM, pentru piesa „Lonely In The North". Versurile piesei sunt scrise de catre Vizi Imre, iar muzica este compusa de Paul Damixie, Serban Cazan si Vizi Imre si produsa in studiourile HaHaHa Production.
"Ma bucura mult colaborarea cu Jose AM pentru piesa „Lonely In The North".  Jose AM este unul din marii DJ ai Spaniei, care a sustinut piesa „Get Lost", piesa cu 7, 5 milioane de plays pe Spotify. Ii multumesc pentru aceasta colaborare si sper sa va placa!", spune Paul Damixie

Cu un sound fresh si beat-uri care te fac sa dansezi, piesa are un videoclip pe masura. Filmarile s-au desfasurat atat in Madrid, cat si pe un yacht, in Ibiza, in regia lui Alex Ceausu.

„Sunt foarte incantat de aceasta colaborare. Este o experienta noua si diferita in cariera mea artistica, alaturi de Cat Music Spain. A fost o provocare pe care am decis sa o accept, iar piesa „Lonely In The North" ma reprezinta in totalitate. Sper ca fanii mei sa fie la fel de incantati ca si mine"
, declara Jose AM.

Jose AM este unul dintre cei mai cunoscuti DJ spanioli. Este producatorul si prezentatorul show-ului „PURO DANCE Radio Show", difuzat de luni pana vineri pe Maxima FM, pentru care a castigat premiul pentru cel mai bun program de radio in cadrul evenimentului Vicious Music Award. Jose AM a mixat pe numeroase scene, alaturi de Dj de talie internationala precum Otto Knows, Robin Schulz, DJ Nano, Albert Neve, Abel Ramos, Juan Magan, Steve Angello, Oliver Heldens, W&W, Showtek, Don Diablo si David Guetta. A mixat piese precum "Dale que Voy", „Silanena", „Party Jumping", „Diablo", „Spaceship", „Blow", „Bombastik", „I'm the party", „Cowabunga".

Producator, remixer si DJ, Paul Damixie a devenit cunoscut publicului larg ca DJ al proiectului Radio Killer, care a lansat hituri de succes international precum „Be Free" si „Lonely Heart". Succesul a continuat pentru artist, cu remixul hitului „Hello"(Adele) care a adunat numeroase vizualizari pe YouTube, SoundCloud si aproape 1 milion de cautari in Shazam. In 2016, DJ-ul a castigat premiul iHeart Radio 2016 Remix (Remixul Anului) in cadrul premiilor 2016 Remix Awards. Cel mai recent hit al artistului, „Get Lost", realizat in colaborare cu Jazzy Jo, este in Top 10 cele mai cautate melodii in Shazam, din Romania. La o saptamana de la lansare, piesa a intrat direct pe locul # 28 in Spotify Top 50 Viral Tracks in Statele Unite, Olanda si Franta. „Get Lost"este inclusa in 20 dintre playlist-urile principale de pe Spotify.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod