Iuliana Beregoi lansează o nouă piesă, „Kontrol” înaintea concertului de la Sala Palatului

Cântăreaţa şi vloggerița, Iuliana Beregoi şi-a câştigat fanii cu sinceritatea, carisma si talentul ei, adunând peste 400 000 de abonaţi la canalul propriu de YouTube. Artista este tot mai activă pe plan muzical și revine cu un nou single, „Kontrol”. Mai mult decât atât, aceasta va fi prima adolescentă care va avea propriul concert la Sala Palatului.
După 6 single-uri care au reușit să strângă peste 60 de milioane de vizualizări, Iuliana a colaborat și de data aceasta cu cei de la Mixton Music pentru noul său single, „Kontrol”.

„Piesa „Kontrol” este despre generația noastră. Mesajul piesei este unul  motivațional prin care am dorit să le transmit tinerilor că trebuie să fie ei înșiși și să nu apeleze la schimbări doar pentru că cei din jurul lor spun asta”, a declarat Iuliana.

Artista este încântată de noul său single, iar acum se pregătește intens pentru primul ei concert la Sala Palatului care va avea loc pe data de 10 iunie.

„Concertul de la Sala Palatului este un vis pentru mine care se va îndeplini pe 10 iunie. Sunt extrem de nerăbdătoare, abia aștept să mmă întâlnesc cu toți cei care vor veni acolo. Cred că o sa plâng de fericire”, a completat aceasta.

Iuliana Beregoi este cântăreața și vloggeriță, originară din Republica Moldova. Artista a participat la varianta rusească a concursului „The Voice” ajungând până în finală, „Golos Deti” și are un succes răsunător grație serialului de acțiune
pentru copii și adolescenți „Lara”, acolo unde interpretează personajul principal.

Bilete la concertul Iulianei Beregoi se pot achizitioana de pe https://www.iabilet.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod