In luna cadourilor, CARPISA lanseaza prima sa colectie de bijuterii

Esti in cautare de idei de cadouri pentru Sarbatorile de Iarna? Fie ca vrei sa daruiesti ceva special unei persoane dragi, fie ca vrei sa te rasfeti tu insati cu un cadou plin de stralucire, bijuteriile sunt intotdeauna o alegere inspirata, in ton cu atmosfera festiva a lunii cadourilor.

Tocmai de aceea, brandul italian de genti si accesorii CARPISA lanseaza in luna decembrie, luna cadourilor, prima sa colectie de bijuterii, o combinatie stilata de inele, bratari, coliere si cercei cu design modern si feminin si cu o caracteristica importanta: toate produsele sunt create fara nichel.

Astfel, bijuteriile CARPISA pot fi purtate cu incredere chiar si de persoanele sensibile la acest metal, care se regaseste de obicei in compozitia celor mai multe bijuterii.
Respectand principiile CARPISA, aceste prime modele de bijuterii lansate de brandul italian au un design original si modern, sunt create din materiale de calitate si au preturi accesibile, incepand cu 20 lei.

Simbolurile-cheie ale colectiei sunt fundita si inimioara, iar broasca testoasa, trademark-ul brandului CARPISA si simbol al longevitatii, stabilitatii si puterii, este prezent in designul fiecarei bijuterii.
Iti doresti un look ingenuu, proaspat si modern? Inelele, cerceii, bratara si colierul cu pandantiv in forma de fundita te vor incanta cu siguranta.

Esti intr-o dispozitie romantica? Atunci iti vor placea bijuteriile cu inimioare - nu numai ca sunt delicate si dragute, dar poti si sa alegi intre bordo si verde, doua culori care se regasesc de altfel si in colectiile de genti si de incaltaminte CARPISA. Asadar, vei putea sa-ti potrivesti cromatic bijuteriile cu restul accesoriilor, pentru un look asortat si ingrijit.

Iar daca iti place mai mult stilul rebel, modern si nonconformist, bratarile si colierele cu pandantiv rotund te asteapta sa le incluzi in tinutele tale rock-chic.
Dar cu siguranta nu te vei limita la un singur model, deoarece bijuteriile CARPISA cuceresc nu doar prin originalitate si calitate, ci si prin pretul accesibil!
Inelele, colierele, bratarile si cerceii din colectia de bijuterii CARPISA vor da stralucire garderobei tale si te vor ajuta sa faci cadouri speciale de Craciun persoanelor dragi din viata ta.

Prima colectie de bijuterii CARPISA te asteapta in cele 5 magazine CARPISA din Romania: Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, AFI Ploiesti, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj Napoca, cat si online pe www.shoes.ro.

1 din 13

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod