În duminica Paștelui, Oamenii sunt lumină la România, te iubesc!

În duminica Paștelui, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, a pregătit un material despre oamenii care l-au găsit pe Dumnezeu și-L trăiesc, se roagă în fiecare clipă, s-au dedicat total și au ajuns să privească viața cu alți ochi.

Telespectorii vor pătrunde alături de Alex în munții Builei, acolo unde prin peșteri și mănăstiri călugării se roagă de sute de ani. Acolo, Alex l-a întâlnit pe părintele Valerian, fostul actor Dragoș Pâslaru, un om fascinant, care l-a descoperit pe Dumnezeu și de 26 de ani s-a retras de lume.

"Întâlnirea cu părintele Valerian a fost o binecuvântare. Omul acesta mi-a rămas la suflet. Am întâlnit de-a lungul anilor mulți trăitori. Părintele are însă ceva special, cuvintele sale au tărie și tot ce spune vine dintr-o trăire adâncă.", a declarat Alex Dima.

Telespectatorii sunt invitați duminică, la România, te iubesc!, într-o călătorie a sufletului, în care vor afla răspunsuri de la oameni care trăiesc în rugăciune, care percep și trăiesc viața la un alt nivel, care vorbesc despre Dumnezeu cu trăire.

Vor învăța de la călugări cum se face rugăciunea inimii și vor vedea peșteri în care rugăciunile s-au înălțat spre Dumnezeu de sute de ani. Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod