În această seară începe aventura culinară pentru cei 24 de concurenți din bucătăria MasterChef

Astăzi, de la 20:30, cei 24 de concurenți care au reușit să impresioneze jurații și să câștige un loc în bucătăria MasterChef își vor începe drumul de la amatori la profesioniști sub atenta supraveghere a lui Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu.

După ce au trecut prin dueluri foarte grele, fiind nevoiți să gătească în fața juraților, să simtă în timp real tensiunea concursului și să experimenteze la cald cum se vor descurca în competiție, acum lucrurile devin din ce în ce mai complicate.

Alexandra, Ana, Andrei, Atena, Bbologa, Cristi, Cristian, Cucu, Dana, Flavius, Loredana, Lori, Luca, Marieta, Marius, Padrino, Raul, Razvan, Robert, Roxana, Sonia, Vali, Viorel și Vlad sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pentru a se face remarcați în fața juraților. Ei vor da dovadă de mult curaj chiar de la prima probă, când se vor confrunta cu ingredintele preferate ale juraților pe care vor trebui să le transforme într-un singur preparat.

Prima intrare în bucătăria MasterChef va aduce cu sine emoții pentru concurenți în momentul în care își vor primi șorțurile nominale.

Cei trei jurați le-au pregătit probe dificile, o primă cutie a misterelor, un prim test sub presiune, dar și o primă eliminare. Nu vor lipsi invitații surpriză, care vor veni special pentru a le da forță, curaj și motivare într-una dintre cele mai importante probe ale serii.

Astfel 24 de concurenți, fiecare cu câte 24 de visuri, de dorințe și de așteptări vor da tot ce au mai bun pentru a aduce pe masa juraților cele mai bune preparate pentru a demonstra că merită să continue cursa în bucătăria MasterChef.

În această seară, vom vedea cu ce ingrediente vedetă vor trebui să gătească, cineva va reuși să se remarce și să obțină avantajul de a-și încurca colegii, dar și cine va fi primul eliminat din cea mai fierbinte competiție pentru marele premiul de 50.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod