Ia parte la fenomenul E! People’s Choice Awards și votează-ți favoriții

Votul oficial a început în 4 septembrie și se va desfășura până pe 18 octombrie, iar în acest interval, voturile exprimate în zilele de marți sunt considerate duble.

E! anunță începerea votării pentru ediția din 2019 a premiilor E! People’s Choice Awards, gala care celebrează toate formele de divertisment, votate de către fani.  Cu o acoperire impresionantă, pe multiple platforme, E! îndeamnă fanii din întreaga lume să voteze din cei 8 nominalizați în cadrul celor 43 de categorii, printre care sunt incluse “The Movie of 2019,” “The Show 2019,” “The Album 2019” și “The Beauty Influencer of 2019”.

Procesul de votare pentru cele 43 de categorii se derulează în intervalul 4 septembrie - 18 octombrie pe site-ul www.pca.eonline.com sau pe Twitter. Sunt acceptate 25 de voturi/categorie/zi. În intervalul anterior menționat, toate voturile exprimate în zilele de marți sunt numărate de două ori.



*Metode de votare:
Online – www.pca.eonline.com
Twitter –  se poate vota folosind #(numele categoriei), #(numele nominalizatului) și #PCAs
*Voturile sunt contorizate de compania terță, Telescope.

Transmisiunea galei E! People’s Choice Awards 2018, a generat 45 de milioane de interacțiuni cu E!  în mediul digital și social media (inclusiv page/video views, likes, comments și shares). Transmisiunea pe multiple platforme a strâns, anul trecut, cea mai mare audiență live în mediul digital și pe platformele sociale, cu peste 3 milioane de live streams.  

Regulamentul integral este disponibil aici. Lista completă de hashtaguri este disponibilă aici. Gala E! People's Choice Awards este transmisă în direct din Santa Monica - Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 10 noiembrie, de la 4 a.m.
și este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards. Jesse Ignjatovic și Evan Prager de la Den of Thieves alături de Wilshire Studios se întorc în rolurile de producători ai transmisiunilor.

Anul acesta, pentru prima dată în istoria acestor premii, E! People's Choice Awards a deschis o secțiune dedicată României cu scopul de a familiariza publicul local cu programele internaționale. https://pca.eonline.com/ro/romanian-pop-culture-influencer-of-2019 Best Romanian Influencer of 2019 este secțiunea specială, unde românii pot vota influencerul preferat în intervalul 4 septembrie - 18 octombrie. Nominalizații acestei categorii sunt:

•    ADELINA PESTRIȚU https://www.instagram.com/adelina.pestritu/?hl=ro
•    BROMANIA https://www.instagram.com/bromania/?hl=ro
•    DIANA CONDURACHE https://www.instagram.com/imdianac/?hl=ro
•    IRINA DEACONESCU https://www.instagram.com/irinassw/?hl=ro
•    LAURA GIURCANU https://www.instagram.com/lauragiurcanu/?hl=ro
•    MARIA ZVINCA https://www.instagram.com/mariazvinca/?hl=ro
•    NADD HU https://www.instagram.com/naddhu/?hl=ro
•    SELLY https://www.instagram.com/selly/?hl=ro

Pe Twitter se poate vota folosind #PCAs, #RomanianInfluencer și #(numele nominalizatului): #AdelinaPestritu, #Bromania, #DianaCondurache, #IrinaDeaconescu, #LauraGiurcanu, #MariaZvinca, #NaddHu, #Selly

Primii 3 influenceri care vor obține cele mai multe voturi vor pleca la Los Angeles și vor merge pe covorul roșu de la E! People's Choice Awards, unde influencerul preferat al României va primi trofeul și titlul de Best Romanian Influencer of 2019.

Ia parte la fenomenul E! People’s Choice Awards și votează-ți favoriții pe www.pca.eonline.com!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod