Giorgos Tsalikis, „Ricky Martin al Greciei”, concerteaza de Valentine’s Day la Bucuresti

Giorgos Tsalikis, cel mai faimos cantaret din noua generatie de artisti ai Greciei, considerat de presa de peste Ocean unul dintre cei mai sexy barbati din lume, „Ricky Martin al Greciei” care a facut milioane de oameni, din Europa si pana in America de Nord si Australia, sa vibreze pe ritmurile specifice Greciei, va aduce un regal de muzica greceasca, de Valentine's Day, in BOA Club, la invitatia Vreau Bilet si cu sprijinul Uniunii Elene din Romania.

Giorgos Tsalikis, artist ale carui albume au fost distinse cu discuri de aur si platina, nu este la prima vizita in Bucuresti, oras caruia, dupa cum el insusi a marturisit, ii datoreaza debutul sau in cariera muzicala.

Despre prima sa intalnire cu capitala Romaniei, vedeta muzicii grecesti isi aminteste: "Momentul in care m-am suit in autobuz ca sa merg la Bucuresti, o destinatie necunoscuta mie, a fost un cosmar. Am plans!” recunoaste cantaretul, al carui plan, la acel moment, era sa studieze medicina la Bucuresti si nicidecum sa devina cantaret. Insa o noapte petrecuta intr-un club din Capitala, la o petrecere alaturi de colegii sai, studenti la medicina, avea sa-i schimbe total cursul vietii. Dupa ce a baut un pic prea mult, Giorgos Tsalikis a pus mana pe microfon si a vrajit publicul nu numai cu vocea, ci si cu uluitoarea sa charisma.
Aceea a fost si seara in care Giorgos Tsalikis a decis ca, in ciuda faptului ca a absolvit medicina la Bucuresti, sa nu se mai desparta niciodata nici de microfon, nici de publicul din fata scenei.

De la aceasta decizie, succesul lui „Ricky Martin al Greciei” a fost aproape instantaneu. Peste numai doi ani si cateva luni, in 2001, Giorgos Tsalikis canta alaturi de nume celebre ale scenei grecesti, precum Antonis Remos, Natassa Theodoridou si Stelios Dionysiou, piesele sale erau difuzate in „heavy rotation” la radio, primul sau album, „An eimouna paliopedo”, primea discul de aur, iar cel desemnat deja „Personalitatea anului” aduna sute de mii de oameni la concertele sale de peste tot din Grecia.

De sarbatoarea internationala a iubirii, pe 14 februarie, de Valentine's Day, la Club Boa, cel mai faimos cantaret din noua generatie de artisti ai Greciei, Giorgos Tsalikis va fi amfitrionul unei seri magice de muzica greceasca si va readuce la Bucuresti unele dintre celebrele sale hituri cu care a cucerit publicul din lumea intreaga. Seara va fi deschisa de concertul celor de la Acropolis Band, trupa binecunoscuta pentru show-urile sale dinamice. Biletele de acces la concertul lui Giorgos Tsalikis au pret unic de 100 de lei si pot fi procurate online de pe www.vreaubilet.ro si de la BOA CUB (informatii la 0736300700).

Biletele garanteaza accesul la concert, consumatia din club va fi achitata separat.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod