O viață mai sănătoasă - 17 idei simple de încercat în 2017

La început de an, odată cu realizarea listei rezoluțiilor pentru 2017, intenția de a avea un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat reprezintă un prim pas către un an mai bun, în care forma fizică se reflectă pozitiv în toate activitățile. Vegis.ro, magazinul online cu produse naturiste nr.1 pe piața din România, a creat o listă de 17 schimbări de adoptat în 2017 pentru a avea un organism mai sănătos și mai puternic, prin simpla înlocuire a produselor folosite frecvent cu produse naturiste, BIO și raw.

În ultimii ani s-a remarcat înclinația din ce în ce mai pregnantă a românilor pentru un stil de viață sănătos. O alimentație bazată pe ingrediente naturale necesare și o îngrijire a corpului cu produse naturiste sunt două componente esențiale pentru o viață sănătoasă, putând fi realizate prin schimbări simple în rutina zilnică, dar cu efect imediat.
 
17 idei simple pentru un stil de viață echilibrat in 2017

1.

Folosește uleiuri cu grăsimi saturate - inlocuiește uleiul de floarea soarelui din comerț cu ulei de măsline extra-virgin sau ulei de cocos. Aceste două tipuri de ulei conțin grăsimi sănătoase și au beneficii importante asupra organismului.

2. Energizează-te zilnic cu superalimente - alege superalimente 100% naturale,  bio, nemodificate genetic și neprocesate, precum pulberile ecologice Niavis.

3. Folosește produse apicole - optează pentru un tratament de imunizare pe bază de produse apicole naturale și protejează-te de virozele de sezon.

4. Folosește condimente naturale - renunță la condimentele convenționale care conțin arome artificiale și înlocuiește-le cu plante și mirodenii BIO, pentru a avea o alimentație 100% sănătoasă.

5. Consumă cereale integrale, 100% naturale - inlocuiește cerealele din comerț cu fulgi, musli și cereale integrale precum grâu, porumb, hrișcă, secară, ovăz, orz, pentru un organism energizat.
Poți adăuga lapte de ovăz cu cacao sau chiar lapte de cocos, pentru un plus de savoare.

6. Folosește uleiuri esențiale pentru aromoterapie - delectează-ți simțurile cu diferite arome și miresme pentru a înlătura stările de oboseală, anxietate și depresie.

7. Consumă gustări cu îndulcitori naturali -consumă gustări fără zahăr, îndulcite cu pastă de curmale sau indulcitori naturali. Vor fi la fel de gustoase!

8. Spune NU substanțelor chimice din detergenții convenționali- alege detergenți BIO atât pentru rufe, cât și pentru uzul casnic.  Te vor surprinde plăcut detergenții pe bază de plante, fără adaos chimic, coloranți sau conservanți și totodată pielea ta îți va mulțumi,  deoarece nu va mai fi agresată de iritații.

9. Folosește produse cosmetice fără parabeni -vei găsi fond de ten, rimel, fard, pudră, ojă, soluții de curățare a feței și a machiajului și deodorante naturale, fără substanțe chimice care dăunează pielii.

10.
Folosește produse de îngrijire și curățare pe bază de ingrediente naturale - utilizează pentru curățarea și îngrijirea părului și a pielii, șampoane, săpunuri și geluri de duș pe bază de ingrediente naturale, deoarece acestea sunt delicate cu orice tip de piele.

11. Întărește-ți organismul cu miere de Manuka - incearcă o cură de întărire a organismului cu miere de Manuka. Aceasta are proprietăți anibacteriene, ceea ce o califică pentru a fi folosită în scopuri medicale și este foarte benefică atât pentru infecții, cât și pentru fortifierea unui organism sănătos.

12. Consumă cafea verde sau cicoare - inlocuiește cafeaua din comerț cu o cafea verde sau cicoare, pentru a-ți proteja organsimul.

13. Folosește pastă de dinți cu ingrediente naturale - folosește pastă de dinți 100% naturală, cu argilă, propolis și alte plante benefice, fără substanțe chimice, pentru a evita problemele stomatologice.

14.
Consumă doar sucuri din plante naturale - inlocuiește sucurile din comerț cu siropuri și sucuri din plante naturale, pentru a-ți proteja organismul.

15. Alege suplimente nutritive naturale -alege întotodeauna suplimente nutritive naturale, pe bază de plante medicinale, pentru a-ți întări organismul sau a lupta împotriva unor afecțiuni.

16. Folosește măști cu ingrediente naturale pentru față sau păr -creează măști faciale acasă, din uleiuri vegetale 100% naturale, precum- ulei de cocos, ulei de macadamia, ulei de avocado, ulei de migdale dulci sau ulei de argan.

17. Alege produse fără adaos chimic pentru îngrijirea pielii copiilor - alege pentru copilul tău produse de îngrijire BIO, vegane și fără parabeni, pentru o piele sănătoasă și ferite de probleme dermatologice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod