Gillette Venus ProSkin Moisture Rich

Nichola Joss este beauty expert-ul unor actrite si cantarete celebre, precum Jennifer Lopez. A venit anotimpul mult-asteptat in care poti purta din nou fusta mini, midi sau chiar un sort chic. Pentru a-ti expune picioarele fara griji, probabil ai inceput deja sa iti modifici regimul de ingrijire a pielii. Nichola Joss, beauty expert-ul care o consiliaza pe Jennifer Lopes, recomanda:
Nichola Joss este beauty expert-ul unor actrite si cantarete celebre, precum Jennifer Lopez. A venit anotimpul mult-asteptat in care poti purta din nou fusta mini, midi sau chiar un sort chic. Pentru a-ti expune picioarele fara griji, probabil ai inceput deja sa iti modifici  regimul de ingrijire a pielii. Nichola Joss, beauty expert-ul care o consiliaza pe Jennifer Lopes, recomanda:

Pasul 1
: Amesteca  putina miere, ulei de masline si ovaz.

Pasul 2: Ia amestecul in palme si maseaza usor picioarele.
Aplica-l folosind miscari circulare pentru a creste presiunea sangelui.

Pasul 3 :
Aplica un strat generos de gel de ras sau spuma de ras. Foloseste un gel de ras pe baza de ulei. Ai grija sa nu fie gel de ras pe baza de sapun pentru ca iti poate usca pielea. Satin Care Pure& Delicate este foarte bun pentru pielea sensibila si uscata pe care o face neteda si catifelata. Foloseste  un aparat de ras creat special pentru pielea sensibila, precum aparatul de ras Venus ProSkin Sensitive. Are o banda de protectie imbogatita cu uleiuri naturale pentru o alunecare usoara.


Pasul 4: Daca doresti ca picioarele tale sa para deja bronzate, foloseste zilnic o lotiune auto-bronzanta. Aplica o cantitate mica de crema bronzanta pe o manusa si aplic-o prin miscari succinte. Pentru cele mai bune rezultate, fa acest lucru la cel putin doua ore dupa ce ai folosit aparatul de ras.

Pasul 5: Daca folosesti autobronzant, ai grija sa nu iti hidratezi pielea cu ulei pentru ca indeparteaza culoarea. Eu recomand sa folosesti unt de corp pentru un luciu final perfect.

Nichola le recomanda celebritatilor:

Pentru a arata perfect pe covorul rosu, sfatul meu este sa iti incordezi muschii picioarelor si sa aplici o cantitate mica de bronzant pe zonele umbrite.
Acest lucru va crea iluzia unei mai bune definiri a muschilor si o stare mult mai tonica.

In plus, daca vrei sa ai o piele stralucitoare, mananca  fructe si miere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod