Gianina Corondan, Jojo și Marius Vintilă susțin cauza copiilor cu boli incurabile la carnavalul speranței

Gianina Corondan, Jojo, Marius Vintilă și Ana Morodan și-au unit forțele pentru a-i ajuta pe copiii cu boli incurabile. Vedetele vor prezenta HOSPICE Carnival, organizat de HOSPICE Casa Speranței, ce va avea loc pe 3 iunie la Grădina Floreasca din București. Fondurile strânse sunt folosite pentru îngrijirea paliativă a copiilor care suferă de boli incurabile și limitatoare de viață.

Astfel, cei 300 de bucureșteni care sunt așteptați la carnaval se vor bucura de muzică live furnizată de Trupa Lipscani, cină de tip bufet, open bar, spectacole de jonglerii cu foc și multe alte surprize.

Organizatorii promit un eveniment de excepție: „Ne vom bucura de o seară magică alături de oamenii care simt că trăiesc cu adevarat atunci când își pot ajuta semenii greu încercați de destin. HOSPICE Carnival este o petrecere caritabilă pe care o dedicăm copiilor care suferă de o boală incurabilă, aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței”.

Marius Vintilă este ambasadorul fundației, omul care și-a oferit, de fiecare dată, întregul suport pentru cauză. Cunoscutul realizator de radio va fi în mijlocul invitaților și primul care va învârti roata norocului, unul dintre jocurile specifice carnavalelor, puse la dispoziție de organizatori.

Gianina Corondan, o susținătoare constantă a evenimentelor caritabile, va prezenta HOSPICE Carnival alături de Jojo - Cătălina Grama. Vedetele au vizitat de multe ori centrul de îngrijire paliativă HOSPICE Casa Speranței, din București, unde s-au întâlnit cu pacienții îngrijiți de organizație, cât și cu personalul medical. "Mă bucur că pot susține din nou HOSPICE Casa Speranței, organizație de care m-am simțit mereu apropiată sufletește”, a mărturisit Gianina Corondan.

Participă la carnavalul speranței și sprijină strângerea de fonduri. Costul unui bilet este de 40 de euro, și include distracția și cina. Află cum poți participa pe site-ul evenimentului: http://carnival.hospice.ro/ .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod