Flori pentru suflet. Remember Florian Pittiș

Primăria Sectorului 3 continuă traditia si organizează, pentru al saptelea an consecutiv, evenimentul Flori pentru suflet. Remember Florian Pittiș. Ediția a VII-a, pe 8 si 9 iunie, la scena din Parcul Titan. Conceput ca o sărbătoare a spiritului, evenimentul uneste artistii si publicul în dragostea si pretuirea pentru un simbol unic în cultura noastră: Florian Pittis, „un uomo universale” al României, cel care reprezintă în inimile si constiinta românilor un ideal, acela de-a fi pururi tânăr si liber.
Provocand generatii întregi de tineri să citească, să gândească, să trăiască frumos. Motu Pittis a sădit în sufletele românilor dorinta de libertate si de cunoastere. Spiritul sau vizionar a inspirat multe generatii si continuă să o facă deoarece mostenirea pe care ne-a lăsat-o este atemporală.

Evenimentul Flori pentru suflet. Remember Florian Pittiș este o sărbătoare care reuneste în fiecare an public din toate generatiile (inclusiv copiii care au astfel sansa să îl cunoască pe cel care a fost mentorul bunicilor sau părintilor) si este conceput ca un spectacol de stare, în care muzica si poezia se împletesc cu proiectii video iar artistii prezenti isi rememoreaza intalnirile cu Motu Pittis si se reunesc in refrenele pe care acesta le-a facut cunoscute.
Ediția 2019 se va desfășura sâmbătă și duminică,  8 si 9 iunie 2019, intre orele 17-22,  la scena din Parcul Titan iar accesul publicului este liber.

Programul evenimentului Flori pentru suflet. Remember Florian Pittiș - Editia VII este urmatorul: Sâmbătă, 8 iunie - Ana Maria Dumitru, Maria Gheorghiu, Marius Matache, Folk, Frate!, Radu Gheorghe, Marius Bațu, Mircea Vintilă & Brambura, Alina Manole, Victor Socaciu, Mike Godoroja & Blue Spirit; Duminică, 9 iunie - Marius Dașcău, SPAM, Vița de Vie Acu2tic, Nicu Patoi & Berti Barbera, Zoia Alecu, Ducu Bertzi & Friends, Alifantis & ZAN, Mircea Baniciu Band.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod