Ellie White face acasă cel mai greu antrenament de fitness pus vreodată pe DVD

Ellie White a reușit să slăbească și să aibă o siluetă tonifiată chiar dacă a renunțat să mai meargă la sală. Artista a obținut un abdomen de fier și brațe bine definite făcând sport acasă, timp de 30 de minute, de trei ori pe săptămână.
Solista face antrenamentul Insanity Max 30 Workout, acasă, în sufragerie, cel mai greu antrenament de fitness pus vreodată pe DVD.

Ellie a avut perioade în care a mers la sală, facând sport alături de un antrenor personal, însă, din cauza faptului că era mai tot timpul în deplasare în țară, pentru concerte, nu s-a mai putut ține de program.

Pentru a nu-și pierde condiția fizică, artista a găsit o soluție care a dat rezultate în cazul ei: un antrenament cardio, de mare intensitate, pe care îl face acasă, urmărind un DVD sau filmări de pe YouTube.

Este vorba de Insanity Max 30 Workout, considerat cel mai greu antrenament de acest tip care poate fi urmat acasă și pe cont propriu și care se bazează strict pe greutatea propriului corp, dar adoptând mișcări repetitive și poziții dificile.

“În ultimele luni, am fost foarte ocupată şi nu mai ştiam cum să mă împart.
Mereu săream peste orele de sport şi alegeam să rezolv alte lucruri între timp. Însă am găsit pe internet cel mai scurt şi mai intens antrenament care se găseşte pe un DVD. Şi vreau să vă spun că este cu adevărat o nebunie de antrenament, la fel cum îi spune şi numele. Durează doar 30 de minute pe zi şi are rezultate uimitoare”, declară Ellie White.

Insanity Max 30 Workout a fost creat de Shaun T şi are la bază antrenamentele pe intervale. Durează doar 30 de minute şi nu ai nevoie de nimic altceva în afară de greutatea propriului corp.
Exerciţiile de cardio intens ţintesc depunerile de grăsime şi sunt combinate cu cele care ajută la creşterea masei musuclare.

“Dimineaţa, înainte de micul dejun, când încă dorm toţi în casă, eu îmi beau cafeaua şi trec la antrenament. E atât de simplu pentru că am scutit mersul la sala de sport şi înapoi, nu am nevoie de greutăţi sau alte accesorii pentru fitness şi am parte de cele mai bune rezultate. Însă vă spun că aveţi nevoie de o mică doza de nebunie pentru a urma acest tip de antrenament. Este extrem de greu şi dacă nu ai o motivaţie suficient de puternică, vei ceda”, spune solista.

Ellie White are la activ o cariera muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project.
Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, şi a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un baiat, Mihai, în vârstă de 6 ani, şi o fată, Maria Alexis, de 3 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod