Ela Crăciun, schimbare de look: a ales bob-ul anului 2018 și nuanțe Parisian Nude

Ela Crăciun a recurs la o nouă schimbare de look surprinzătoare. După ce, în urmă cu câteva luni, și-a deschis nuanța părului și a optat pentru accente blond-nisipiu, vedeta s-a lăsat din nou pe mâinile pricepute ale hairstylistului și a adoptat o tunsoare la modă în 2018. Este vorba de bob-ul perfect finisat, cu vârfurile drepte, iar la capitolul culoare, un mix de nuanțe care sunt evidențiate de modul în care vedeta alege să își țină cărarea, pe mijloc sau lateral.
„Am mers până la salonul hairstylistului meu din Constanța pentru această schimbare de look. Ne-am consultat, Camelia Tugearu a ascultat dorințele mele și a venit cu această propunere de look: un bob perfect finisat, drept, până la mijlocul gâtului, și nuanțe Parisian Nude, un mix de bejuri și marouri. Este foarte interesat că, atunci când îmi schimb cărarea sau mă joc prin păr, se schimbă și accentele”, spune Ela Crăciun.
 
Hairstylistul explică procedura prin care a ajuns la acest rezultat.
 
„În 2018 must have-ul este bretonul, însă, mai presus de toate, tunsoarea pe care o alegi trebuie să ți se potrivească.
Cu Ela am făcut o simulare folosind un breton fals și am ajuns la concluzia că, în cazul ei, tunsoarea care o avantajează este bob-ul perfect finisat, până la jumătatea gâtului, pentru a fi proporțional cu înălțimea și conformația ei. Ca și culoare, am optat pentru nuanțele Parisian Nude, o gamă de bejuri și marouri pe care le-am combinat ca să obținem nuanțele potrivite tipului său de ten. Are luminozitate mai mare pe lungimi mulțumită produselor cu ceară de albine. Ela poate să își mute cărarea de pe mijloc într-o zonă laterală și astfel i se dezvăluie noi nuanțe ale părului, poate fi mai blondă sau mai brunetă.
Linia tunsorii este clasică, dar îi permite să fie versatilă, sa poată muta cărarea de pe o parte pe alta. Ca aspect, e ideal sa poată purta părul atat drept, perfect neted, cât și ușor ondulat, cu aspect natural”, spune Camelia Tugearu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod