Ela Crăciun petrecere cu zâne și pesonaje de desene animate, pentru fiica ei Alesia!

Ela Crăciun și-a sărbătorit fiica organizând pentru aceasta o petrecere de neuitat. Alesia a împlinit cinci ani și a avut parte de o aniversare specială, cu voie bună, alături de prietenii săi de aceeași vârstă și de personajele de desene animate preferate. Ela Crăciun a fost gazda petrecerii și s-a transformat într-unul din personajele sale de suflet, Belle din pelicula Frumoasa și bestia, iar, printre cadourile primite, s-au numărat jucării, hainuțe și accesorii inspirate de poveștile sale favorite.

Alesia a primit, spre exemplu, din partea mamei sale, un set complet cu Elena din Avalor, ce conține o rochie, pantofi, bijuterii și coroană, identice cu cele purtate de îndrăgitul personaj de desene animate.
Apoi, a primit un cățeluș roz, de jucărie, din setul inspirat de serialul Patrula cățelușilor, unul din cele mai îndrăgite de copiii din noua generație.

nu în ultimul rând, tortul a fost unul cu totul special, colorat și accesorizat cu figurine din Frumoasa și bestia.

Pentru că își dorește ca fiica ei să conștientizeze faptul că mulți copii de vârsta ei nu au parte de asemenea experiențe și bucurii, Ela Crăciun va oferi o parte din cadourile primite unor copii defavorizați dintr-un centru special de lângă București.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod