Ela Crăciun donează hainele, cărțile și jucăriile copiilor ei unor copii săraci

Ela Crăciun se implică des în acțiuni umanitare pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Vedeta a inițiat și a prezentat evenimente cu impact social, a ajutat cazuri sociale, iar zilele trecute și-a impresionat cititorii blogului său când a ajunțat că va dona o parte din hainele, cărțile și jucăriile copiilor ei pentru a ajuta copiii săraci.
Vedeta, cunoscută în blogosferă și ca SuperMom, a postat pe o cunoscută plaftormă de vânzări din România anunțuri că oferă gratuit obiecte ce le-au aparținut copiilor ei: un urs mare de pluș, alte jucării, cărți educative, cărți de colorat și haine, alegând destinatarii din mesajele primite ulterior.   

„Ideea s-a ivit atunci când ne-am decis să reorganizăm camerele copiilor. Asta însemna să renunțăm la diverse obiecte cu care au crescut: hăinuțe, cărți, jucării.
Pe Alex și Alesia i-am învățat de mici că sunt atât de mulți copii care nu au avut norocul să se nască și să crească în familii unite, cu o situație financiară stabilă. Așa le-am explicat și că jucăriile și hăinuțele lor vor face fericiți mulți copii nevoiași și că este bine să fie mândri că îi pot ajuta astfel. În plus, odată ce am postat anunțurile pe Olx intrăm și în cursa pentru l de 10.000 de lei. Dacă vom câștiga acest premiu la final, vom dona banii unor copii sărmani”, declară Ela Crăciun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod