Ela Crăciun, 6 ținute care i-au făcut vacanța solo din New York mai frumoasă

Ela Crăciun a petrecut cinci zile de neuitat în New York, metropola despre care spune că este orașul ei de suflet.
Ela Crăciun a petrecut cinci zile de neuitat în New York, metropola despre care spune că este orașul ei de suflet. 
 
Vedeta TV a participat la botezul unei verișoare și a trebuit să călătorească de această dată singură, fără familie, ținând cont că evenimentul a avut loc după începerea școlii, iar copiii ei nu puteau lipsi de la cursuri. 
 
Cunoscuta bloggeriță a trăit astfel, pentru prima dată, experiența unei mini vacanțe pe cont propriu, într-un oraș atât de îndepărtat. 
 
În cele cinci zile petrecute în New York, a luat la pas Manhatattan-ul, străzile celebre în filme de Hollywood, a mers la spectacol pe Broadway, a făcut shopping și a trăit din plin atmosfera specială din cosmopolitul oraș.
 
Ela a plecat în America cu o valiză imensă, plină de outituri interesante: de la cele două ținute elegante pe care le-a purtat la botez, până la cele de zi cu zi destinate plimbărilor prin oraș. 
 
“New York este unul din orașele mele preferate.
Poate cel mai drag! De această dată am plecat acolo singură. Deși m-am despărțit cu greu de ai mei, am zis totuși că va fi o experiență de neuitat, eu având timp liber doar pentru mine, mergând oriunde și oricând îmi doream. Totuși, mi-au lipsit mult cei dragi. Tot timpul liber petrecut după cum îmi doream nu se compară cu clipele petrecute alături de ei, așa gălăgioase și stresante cu par deobicei. Am avut totuși cinci zile frumoase în care mi-am încărcat bateriile, mai ales că în București, la întoarcere, mă aștepta o agendă plină de filmări zilnice pentru emisiune și pentru blog”, povestește Ela Crăciun.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod