Echipa Smiley promite o seară de neuitat în cea de-a doua ediție LIVE Vocea României!

Mâine, de la 20:30, spectacolul continuă în cea de-a doua ediție live Vocea României! Scena este pregătită, iar concurenții și antrenorii fac ultimele probe pentru momentele pe care le pregătesc în detaliu.
Amir Arafat, Ana Munteanu, Ioana Vișinescu și Răzvan Mărcuci, din echipa Smiley, sunt gata pentru o seară de neuitat și promit să facă show în al doilea live al celei mai tari competiții a vocilor.

Amir Arafat s-a născut în Iași, dar când avea șapte ani s-a mutat cu părinții în Palestina, locul natal al tatălui. A locuit acolo până la 18 ani, când a decis că este momentul să revină în România din două motive: tocmai obținuse o bursă în arhitectură și aici locuia și bunica lui.
Amir a început să cânte la 20 de ani, din pură pasiune. Este căsătorit, are o fetiță de un an, iar soția este cea mai mare susținătoare a lui.

Ana Munteanu vine din Chișinău, unde studiază xilofonul, tobele și pianul, la Liceul de muzică Ciprian Porumbescu. Moștenește talentul de la părinții ei, care au calități vocale excepționale. De-a lungul timpului, Ana a participat la numeroase concursuri și festivaluri, unde a avut rezultate notabile. Studiază foarte mult și toată viața ei se învârte în jurul muzicii.

Ioana Vișinescu este din Pitești, dar este studentă la Conservator în București.
A studiat canto, chitara și pianul și este extrem de pasionată de tot ceea ce înseamnă arta. Ioana este o apariție extravagantă, se face rapid remarcată și spune că nu poate sta foarte mult timp cu același look. Se tunde și se coafează singură și își modifică singură hainele. Totul în jurul ei se rezumă la muzică, însă iubește și să citească și să socializeze.

Răzvan Mărcuci a fost salvat de Smiley în etapa Confruntărilor. Vine din Timișoara și cântă de la 12 ani.
Stăpânește foarte bine chitara, tobele, contrabasul și pianul, însă nu a participat până acum la vreun concurs. Chiar dacă nu a luat lecții de canto, Răzvan este și solist vocal și face parte dintr-o trupă de cover-uri. Acasă are un studio și cochetează și cu producția muzicală. 

Vineri, românii își pot alege preferații atât prin sms, la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat și online, gratuit, pe site-ul Vocea României.
Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. 

Intervalul de timp în care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitată de anunțurile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecărei ediții live.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod