E!-Revenge Body with Khloé Kardashian, sezonul 2

Având-o la cârmă pe Khloé Kardashian, noul sezon de 8 episoade va include transformări totale unice, la care Khloé va participa alături de echipele ei de elită, specializate în fitness, nutriție și frumusețe.
E! Entertainment a dat undă verde unui al doilea sezon al emisiunii inspiraționale Revenge Body with Khloé Kardashian. În show va apărea un nou grup de persoane care caută puterea fizică și psihică de a-și dovedi lor și celor care i-au influențat negativ că merită iubire și respect. Model, vedeta TV și autoarea bestseller-ului New York Times „Strong Looks Better Naked”, Khloé Kardashian și echipele ei de elită, specializate în fitness, nutriție și frumusețe, le vor da participanților la show încurajarea și ajutorul necesare pentru a se transforma.


Sunt atât de fericită că am ocazia de a ajuta oamenii care vor o schimbare și sunt dispuși să ne împărtășească problemele lor personale”, a spus gazda și producătorul executiv Khloé Kardashian. „Sunt mândră să fac parte din călătoria lor și să îi ajut pe fiecare să devină mai puternici, mai rezistenți, mai stilați și mai încrezători.”

Suntem încântați că «Revenge Body with Khloé Kardashian» revine cu forțe proaspete, cu încă un sezon”, a transmis Jeff Olde, vice-președinte executiv al departamentului Programming & Development la E!.
În primul sezon, am fost uimiți de evoluția participanților și de capacitatea unică a lui Khloé de a-i înțelege, a-i inspira și a-i încuraja pe cei din jur.”

„Suntem mândri de transformările remarcabile pe care Khloé și echipa ei de elită le-au realizat și așteptăm cu nerăbdare să schimbăm și mai multe vieți în sezonul doi”, explică producătorul executiv Eli Frankel. „«Revenge Body» întruchipează stilul, rezonanța emoțională și talentul pe care eu și Lionsgate dorim să le transmită un reality-show produs de noi.
Abia așteptăm să lucrăm din nou cu Khloé, Ryan, Kris și partenerii noștri de la E!, pentru un nou sezon de producție TV de calitate, care știe exact ce se poartă în cultura pop
.”

Acest nou sezon va aduce o nouă serie de participanți și antrenori și o perioadă de timp mai lungă pentru un makeover de zile mari. În timpul celor 8 episoade a câte o oră, participanții vor avea șansa de a se reinventa alături de cei mai buni antrenori, stiliști și echipe de înfrumusețare de la Hollywood, aleși de Khloé. Rezultatele vor echivala cu o schimbare majoră din interior spre exterior și o dezvăluire finală în fața lumii întregi și a celor care s-au îndoit de ei.
 
Revenge Body with Khloé Kardashian îi are ca producători executivi pe Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest și Larissa Matsson.
Emisiunea este produsă de Khlomoney Entertainment și Rogue Atlas Productions, în colaborare cu Lionsgate Television și Ryan Seacrest Productions.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod