Dupa colaborarea cu Connect-R, RAFFY revine cu un nou videoclip "Raffy di Modena"

Videoclipul "Raffy di Modena", in regia lui Alex Ceausu, pentru noul single al artistei de origine italiano-română, RAFFY, este lansat, direct, la radiourile din Italia, dar și în descărcarea digitală de vineri, 5 aprilie.

Cântecul a fost scris de Raffy și Costi Ioniță (multi platinum awarded, producator in Billboard Hot 100, nominalizat la Grammy).


"'Raffy Di Modena' este piesa care ma descrie cel mai mult, pentru ca am transmis, prin muzica, adevarata poveste a vietii mele. Atunci când am început să scriu, mi-am amintit de copilărie și adolescență, de perioadele când am fost agresată de copii, profesori, de toți oamenii care au profitat de mine și, mai presus de toate, de acei oameni care m-au făcut să sufăr atât de mult și să "fure" o bucată din mine.

Cu toate acestea, datorită cântecului și compoziției, am reacționat și, acum, aș vrea să arăt, tuturor, cine este adevărata Raffy, pentru că nu contează cum ești pe exterior, ci pe înăuntru. Aș vrea ca oamenii să se regăsească în muzica mea, să dispară răutatea și invidia, și să înceapă să se iubească unul pe altul, pentru ceea ce sunt. Din păcate, dacă nu ne iubim, niciodată, nimeni nu o va face pentru noi.


Învățați să vă iubiți așa cum sunteți!", spune Raffy, interpreta motivantei piese.

https://youtu.be/5VMsLPSU9BA

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod