Duminică, de la 20:30, încep confruntările la Vocea României Junior!

Cea mai dificilă și de temut etapă a show-ului Vocea României Junior, confruntările, va aduce multă emoție, energie și interpretări fabuloase, duminica aceasta, de la 20:30! Copiii vor fi puși pe fapte mari și vor încerca, prin toate atuurile lor, să le demonstreze antrenorilor că ei sunt cei care merită să meargă mai departe spre marele trofeu Vocea României Junior și premiul în valoare de 50.000 euro.
Andra, Moga și INNA vor fi puși în fața unor decizii greu de luat și vor avea de ales între vocile senzaționale și concurenți care mai de care mai energici și mai ambițioși. Andra va fi copleșită de emoții, va simți că situația îi scapă de sub control și va părăsi scena spunând: "Am nevoie de 5 minute de pauză, la revedere! Fug să mă ascund, că-mi vine să plâng!".

Încrezători, optimiști, energici și cu poftă de a face show! Așa vor intra micuții în ringul de la Vocea României Junior: "O să lăsăm lumea cu gurile căscate!" este mesajul pe care îl va transmite un concurent. Atitudinea copiilor va vorbi de la sine: "Dacă o să facem un show legendar? Cred că mai mult de atât!".

Moga își va face strategii și în alegerea echipelor pentru confruntări. Antrenorul va dezvălui unele dintre tacticile sale cu inima deschisă, pentru că planurile lui cu copiii sunt mari! De data aceasta va apela și la umor, pentru a intra complet în jocul celor mici: "Ce ziceți, cocoșeilor? V-am pus împreună ca să vă bateți!". Pe de altă parte, nu-i va suna rău deloc să reunească o trupă legendară pe scena în care vocile noii generații dau tonul unei super cometiții.

În această duminică, vom lua parte la un show complet, regizat și pus în scenă de Andra, Moga și INNA, cu participarea extraordinară a celor mai talentați juniori din România. Se lasă cu explozie de energie, cu emoții nebănuite, dar și cu strălucire și magie, duminică, de la 20:30!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod