Ela Craciun, Julie Mayaya, Vica Blochina si Rocsana Marcu au donat ora de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Ela Craciun, Julie Mayaya, Vica Blochina si Rocsana Marcu au participat aseara la o sesiune de Kangoo Jumps. Cu exceptia lui Julie Mayaya, vedetele au luat primele lectii de echilibru si de miscare pe ghetele cu arcuri de la celebra antrenoare Kinga Sebestyen, cea care organizeaza in fiecare an o campanie de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.
Vedetele, asa cum au procedat si alte mii de oameni din intreaga tara in perioada 10-20 martie, au luat parte la o ora de Kangoo Jumps, taxa de participare, precum si donatiile suplimentare, fiind oferite Asociatiei M.A.M.E. cu scopul de a asigura, pe parcursul anului 2017, copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport si recuperare medicala oferite gratuit in cadrul Centrului Stelutelor, un centru social de suport si recuperare ce vine in sprijinul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si al copiilor care provin din medii defavorizate.

Ela Craciun a participat alaturi de fiica ei, Alesia, in varsta de 5 ani, bucurandu-se impreuna de miscare, voie buna si de faptul ca se pot implica in sustinerea copiilor defavorizati.

Julie Mayaya practica Kangoo Jumps ocazional de cativa ani buni. Aseara, castigatoarea Vocea Romaniei s-a alaturat altor cateva zeci de participanti, cu varsta intre 5 si 55 de ani, pentru a celebra miscarea, sanatatea si a se implica astfel in proiectul caritabil ajuns deja la a opta editie.

Cu totii au urmat coregrafia realizata de Kinga Sebestyen cunoscand astfel si beneficiile acestui tip de sport.

Pentru al optulea an consecutiv, Kinga Sebestyen, alaturi de antrenorii sai acreditati de Kangoo Jumps din toata tara, doneaza taxele de inscriere la orele lor de sport pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer.

In perioada 10-20 martie, cunoscuta antrenoare a tinut clase de sport, iar fondurile stranse din taxa de participare, precum si donatiile suplimentare, vor fi oferite Asociatiei M.A.M.E.

In fiecare an au fost donate sume de bani consistente rezultate din taxele de participare la orele de Kangoo Jumps si din donatii personale.

Kinga Sebestyen a derulat recent campanii umanitare inclusiv in Bulgaria, unde a strans donatii pentru proiectul Operation Teddy Bear – "The Hidden Talents of Bulgaria", prin care 10 copii din medii defavorizate primesc suport financiar si logistic timp de un an pentru a-si dezvolta talentele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod