DJ Wanda trăiește o poveste de dragoste de aproape un an

DJ Wanda trăiește o poveste de dragoste ca în povești de aproape un an de zile, reușind în toată această perioadă să țină detaliile departe de atenția presei. Zilele trecute, nonconformista DJ-iță a fost surprinsă de papparazzi alături de partenerul ei, iar, în urma apariției fotografiilor în presa mondenă, s-a văzut nevoită să le mărturisească fanilor săi faptul că, de mai bine de 10 luni, inima ei bate pentru un om cu totul special.

Este vorba de Stephan, directorul unei importante companii de audit din Frankfurt, cu care trăiește o poveste de dragoste ca în filme.

Cei doi s-au cunoscut în Germania, la sfârșitul anului trecut, în studioul de muzică Sohne Mannheims, unde DJ Wanda lucrează de aproape un an de zile la un proiect important, alături de producători muzicali de top.

Au petrecut Revelionul împreună, iar de atunci relația lor presupune zboruri săptămânale Bucureșt-Frankfurt-București. Orașul german a devenit, de altfel, a doua casă a vedetei din România. În urma apariției fotografiilor în presă și a întrebărilor venite din partea fanilor săi pe seama acestui subiect, DJ Wanda a postat pe Facebook următorul mesaj: “Sunt 10 luni de cand traim o frumoasa poveste.

Unii ar spune ca mi-a venit mintea la cap. Dar eu...ma bucur de fiecare moment si consider ca viata e plina de surprize. Cine stie cu ce va mai surprind”.

Aceasta este, de altfel, una din cele mai longevive relații ale faimoasei DJ-ițe, prietenii săi fiind convinși că este pe cale de a le așeza, în sfârșit, la casa ei și că va avea loc în curând o nuntă fastuoasă, asemănătoare celor de la Hollywood.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod