DJ Wanda si Paula Chirila le-au oferit flori femeilor care au invins cancerul

DJ Wanda si Paula Chirila le-au facut azi, de 8 martie, o surpriza frumoasa unor femei cu povesti de viata emotionante. Este vorba de doua tinere care au reusit sa invinga cancerul si care, mai mult, au reusit sa ramana insarcinate si sa aduca pe lume copii perfect sanatosi.

Cele doua vedete au aflat de cazurile acestora de la medicii unei cunoscute clinici din Bucuresti si azi, de Ziua Internationala a Femeii, au tinut sa le suprinda cu un gest frumos ce vine sa celebreze bucuria de a trai si puterea acestora de a invinge boala incurabila cu care s-au confruntat.

Azi, de 8 martie, am fost cu prietena mea buna, Paula Chirila, pentru a le face o surpriza frumoasa unor femei cu totul speciale.
Ele au reusit sa invinga cancerul si, mai mult, sa aduca pe lume copii sanatosi in ultimele luni. Povestile lor de viata sunt impresionante. Una dintre ele a fost diagnosticata cu cancer in urma cu cinci ani si a urmat tratament cu interferon. A avut ajutorul doamnei doctor Niculescu Mizil de la Provita, specialist in hematologie. Si-a dorit foarte mult un copil, insa medicii de atunci i-au spus ca nu are nicio sansa sa se intample acest lucru. Minunea s-a intamplat, insa, iar exact de Craciun, anul trecut, a adus pe lume un baietel perfect sanatos.
Cea de-a doua fata pe care am vizitat-o azi la Provita a facut tratament cu chimioterapie in urma cu 10 ani, a trecut printr-un transplant de maduva si se afla de atunci sub observatia medicului Niculescu Mizil, alaturi de Elena Ursache si Ovidiu Palea, cei care au devenit ca a doua ei familie. La randul ei, a reusit sa ramana insarcinata si a adus pe lume un copil luna trecuta, chiar de Sfantul Valentin. Sunt destine emotionante pe care am vrut sa le sarbatorim azi cu un zambet si cu pofta de viata”,
declara DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod