Dj Wanda a părăsit Ferma vedetelor

Duelul feminin de la Ferma vedetelor dintre Patrizia Paglieri și Dj Wanda le-a oferit telespectatorilor un adevărat spectacol și o luptă pe cinste, ce a avut ca miză eliminarea din cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro și titlul de fermierul anului. Patrizia a dat dovadă de forță, de concentrare și a reușit să o elimine pe Wanda din competiție, după foarte puțin timp petrecut în fermă.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 8.4 puncte de rating și 23.9% share.

Aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar în minutul de aur, de la 21:50, peste 2.2 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Numărul fermierilor scade în fiecare săptămână, tensiunile cresc și strategiile nu contenesc să își facă loc în discuțiile dintre ei. Chiar dacă băieții au un plan bun pus la punct, fetele ar putea să răstoarne situația, iar suprizele care se vor ivi vor da planurile tuturor peste cap.

Sâmbăta aceasta, la 19:30, la PRO 2, Dj Wanda vine în platoul emisiunii Ferma după perdea pentru a dezbate alături de Andreea Ibacka și Octavian Strunilă toate lucrurile nevăzute din Ferma vedetelor.

Nea Rață va fi alături de Wanda și va răspunde întrebărilor pregătite de Andreea și Octavian.

Imagini nedifuzate, parcursul Wandei la fermă, relația cu Patrizia, ce a simțit când a fost aleasă să meargă la duel fără sprijinul partenerului ei, cum a evoluat relația cu Cristi Mitrea după fermă, cum va răspunde la mesajele telespectatorilor, dar și dacă Nea Rață s-a lăsat tatuat de Wanda rămâne de văzut, numai la PRO 2.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod