Diskoteka, pe ultima suta de metri. Detalii din culisele celui mai mare festival retro din Europa

Au mai ramas putine zile pana cand la Timisoara va incepe cel mai mare festival de muzica retro organizat vreodata in Romania. Organizatorii au dezvaluit cateva dintre culisele evenimentului.In faza de negocieri si semnari ale contractelor, au fost artisti care s-au indoit ca in Romania se organizeaza un eveniment de o asemenea amploare. Managementul Diskoteka a decis in acel moment, in luna octombrie mai exact, sa achite onorariile integral tuturor trupelor si artistilor.

Primul loc unde ar fi trebuit sa se desfasoare Diskoteka a fost Iasi, insa exista o suprapunere cu vizita Papei.
S-a facut un salt din est catre vest intr-o singura zi.Pentru Diskoteka Festival au fost mobilizati sute de bodyguarzi care pe langa fortele MAI vor veghea festivalul.

Organizatorii au fost nevoiti sa angajeze 6 bucatari din strainatate pentru a satisface preferintele culinare ale artistilor internationali.Fara sa vrea sa dea nume, managementul Diskoteka lasa de inteles ca au fost artisti care au impus sa nu se intalneasca cu colegi de breasla in ziua in care vor sustine recitalul. Din acest motiv s-a ajuns, in faza proiectului, programul sa fie facut si in functie de cererile de acest fel.In luna mai, managementul Diskoteka a luat legatua cu o cunoscută firmă de decorațiuni interioare, pentru a aranja fiecare cameră pe placul vedetelor.
 
Printre cei care vor cânta la Timişoara se mai află nume precum Modern Talking, Ace of Bace, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway, No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Dr Alban, Boney M, Ricchi e Poveri, East 17, Admiral C4C, Alexia, Snap, La Bouche, Maxx, Baccara, Lian Ross și Herb McCoy sau C-Block.
Nu vor lipsi nici trupele româneşti care au făcut furori în anii '90-2000. In urmatoarele zile echipa Diskoteka urmeaza sa anunte trupele pe care a reusit sa le reuneasca pentru festival.Pe stadionul "Dan Păltinişanu" vor exista cinci scene şi spectatorii vor avea show-uri de dimineaţa până seara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod