Din 28 februarie, la Prima TV incepe un nou sezon Cronica Carcotasilor

Serban Huidu, Ioana Petric si Codrut Keghes asteapta sa ajunga din nou in casele fanilor Cronicii Carcotasilor de miercuri, 28 februarie, de la ora 20.30, odata cu un nou sezon.
Carcotasii pregatesc telespectatorilor o serie de balbe care au fost in spatiul media din ultimul timp. Vom mai afla cum stau romanii la capitolul cultura generala prin rubrica “Vocea Poporului”, realizata de Alexa Niculae, Top Rusinica face clasamentul binecunoscut al gafelor din televiziuni si binenteles revine cel mai monden personaj, Dezbracatu’. 

In aceasta primavara, emisiunea Cronica Carcotasilor implineste 18 ani de la difuzarea primei editii, iar echipa promite un sezon fabulos. Codrut Keghes ne asigura ca este pus pe fapte mari, numai sa scoata zambete telespectatorilor  in timp ce carcotasul Serban Huidu nu credea vreodata ca o sa ajunga la sezonul 37.
Carcotasii au inceput noul sezon cu un protest pamflet in Piata Victoriei unde au scandat minute in sir C.N.A sa vina sa va ia si Emisa! Emisia!  

Cronica Carcotasilor a debutat pe micul ecran in anul 2000, iar in cele peste 37 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longeviva emisiune de divertisment din Romania revine cu un nou sezon, din 28 februarie, in fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmarite pe www.Carcotasii.ro

Alte informatii despre Cronica Carcotasilor se gasesc pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Carcotasii


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod