Denisa de la Bambi, surprinsă de iubit într-un magazin de bijuterii

Jumătatea roșcată a trupei Bambi a împlinit 29 de ani. Iubitul ei, Cătălin Cazacu a surprins-o încă de la 12 noaptea, dar s-a alăturat și surprizei pusă la cale de Raluca și Teo Trandafir.
Ajunsă în magazinul de bijuterii La Rosa pentru a-și alege cadoul, Denisa a fost fascinată de bijuteriile din aur alb și roz dar și de cele cu diamante. 

Sărbătorita și-a ales o superbă pereche de cercei, dar a probat și bijuteriile din noua colecție Heritage, adusă de curând din Turcia în magazinul din București. La scurt timp și-a făcut apariția și Cătălin Cazacu cu o echipă de la Teo Show, Kanal D.  

„Mi-am ales o pereche de cerceluși, frumoși, nu? Mulțumesc pentru surpriză.
Nu mă așteptam să intrați așa. Îmi tremură mâinile. Sunt ușor nostalgică. E ultimul an cu doi în față. Mi-a mai oferit un hoverboard pe care l-a împachetat foarte frumos”
, a spus vizibil emoționată Denisa de la Bambi. Pentru că se aflau în magazinul cunoscut și pentru cele mai apreciate verighete, Raluca Tănase le-a înmânat îndrăgostiților și catalogul de verighete, glumind că poate le vine vreo idee. Ambii au râs și au recunoscut că încă nu a venit momentul alegerii lor. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod