Remember the 70’s cu noua colecţie Hispanitas Toamnă - Iarnă 2016-2017

Hispanitas brandul spaniol de încălţăminte a lansat colecţia de toamnă – iarnă 2016 - 2017, o colecţie casual - chic care îţi va aduce aminte de eleganţii ani 70’ şi îţi va garanta confortul pe parcursul întregii zile.
Creată pentru femeia urbană şi modernă pentru care încălţămintea reprezintă piesa esenţială din outfit, nouă colecţie de toamnă – iarnă 2016-2017 pune pe primul loc calitatea şi confortul.

Colecţia de încălţăminte Hispanitas Toamnă-Iarnă 2016-2017 include tendinţe actuale create cu subtilitate, detalii colorate şi ornamente contrastante, o combinaţie perfectă pentru ţinutele de zi cu zi, reuşind totuşi să păstreze fără niciun efort rafinamentul ţinutelor.

În această colecţie, designerii brandului Hispanitas au folosit şi forme geometrice combinate cu texturi animal-print, amintind cu ajutorul acestora de perioada relaxată şi retro a anilor '70.
De asemenea, detaliile metalice folosite în această colecţie, combinate cu texturile animal-print asigură o notă suplimentară de eleganţă, făcând un apel către perioada “fără vârstă".
Pielea cu aspect granulat este un alt trend puternic în acest an, o textură cheie care accentuează tonul general al colecţiei, aducând contrast şi distincţie combinaţiilor variate de materiale. Trăsăturile esenţiale ale acestui sezon includ finisaje cu un look satinat, combinaţii de piele mată şi lucioasă, care au fost adaptate pentru a reflecta stilul şi gusturile brandului.


Toate modelele de încălţăminte Hispanitas sunt realizate integral din piele naturală 100%, de cea mai bună calitate. Pantofii Hispanitas sunt recunoscuţi pentru confortul deosebit. Hispanitas lucrează exclusiv cu calapoade personale care au fost realizate la cele mai înalte standarde şi care fac pantofii Hispanitas deosebit de confortabili. Însemnele unei perechi de pantofi de calitate, sunt pielea fină, talpa moale şi senzaţia de lejeritate şi confort din prima zi de purtare.

Colecţia Hispanitas toamnă – iarnă 2016 -2017 este completată de genţi şi accesorii noi precum, portofele şi curele, dedicate atât părţii feminine cât şi părţii masculine.
Colecţia Hispanitas toamnă – iarnă 2016 -2017 poate fi găsită în magazinul Hispanitas - Băneasa Shopping City, etaj 1 sau pe www.hispanitas.ro. Hispanitas - Joy Is a choice!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod