Damian & Brothers feat. Feli - Hopai diri da

Damian & Brothers și Feli lansează “Hopai Diri Da”, una dintre cele mai emoționante piese de pe albumul “Gypsy Rock (Change or Die)”.
În 2016, Damian Draghici, leader-ul și fondatorul trupei, decide să schimbe sunetul Damian & Brothers și introduce printre instrumentele tradiționale lăutărești elemente de rock, cum sunt chitara electrică, basul electric, tobele de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

“Hopai Diri Da, în interpretarea incredibilă a dragei mele prietene Feli, a dobândit un sunet nou, contemporan, care transformă o piesă veche într-o baladă sensibilă, care atinge sufletele.” , spune Damian Drăghici.


In timp de Feli declara: “Hopai Diri Da mă duce cu gandul și inima la o parte din muzica pe care o ascultam în copilărie. Mulțumesc Damian pentru încrederea pe care mi-ai acordat-o și nu pot decât să mă bucur că te cunosc, nu doar ca artist de geniu ce ești, dar și ca "Un om și atât”."

Materialul a fost creat, produs și coordonat de Damian Drăghici; producătorii generali ai albumului sunt Universal Music România și Gypsy Productions România; producătorii executivi ai albumului sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production.  Albumul Damian & Brothers - Gypsy Rock (Change or Die) este disponibil pentru streaming si download pe:

https://UMR.lnk.to/GypsyRockNe
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod