Mirela Vaida va prezenta spectacolul de aprindere a luminilor de Craciun in Bucuresti

Mirela Vaida va prezenta spectacolul de 1 decembrie in cadrul caruia se vor aprinde luminitele de Craciun din Bucuresti. Vedeta se va putea astfel revedea cu fanii sai in timpul unui eveniment organizat in Piata Constitutiei, acolo unde se va derula Targul de Craciun din acest an.
Mirela Vaida va prezenta in luna decembrie o serie de evenimente ce vor avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, locul unde anul acesta va fi amenajat Targul de Craciun. Primul dintre acestea va avea loc in seara de 1 decembrie cand se va aprinde, in premiera, iluminatul festiv din tot orasul, in prezenta Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea.

Va fi prima aparitie publica a Mirelei Vaida, la un eveniment in aer liber, dupa o perioada de cateva luni in care vedeta, mama a doi copii, s-a dedicat vietii de familie.

„In luna decembrie imi mut resedinta in Piata Constitutiei! De Ziua Nationala vom petrece romaneste in oraselul lui Mos Craciun, vom aprinde luminitele in capitala alaturi de Primarul General, vom manca mere glazurate, turta dulce si vom bea vin fiert langa casutele cu produse traditionale.
Abia astept sa ma intalnesc cu voi, cu prietenii mei pe care nu i-am cunoscut decat pe Facebook! Ma gasiti acolo in fiecare weekend din decembrie, inclusiv in serile de Craciun! Muzica, artisti indragiti, dansuri traditionale, atmosfera de sarbatoare si un Craciun care sper sa aduca la un loc bucuria copilariei, luminitele bradului, mirosul de portocale si scortisoara, multe zambete si speranta de mai bine!”, declara Mirela Vaida.

Mirela Vaida va urca pe scena amplasata in Piata Constitutiei pentru a prezenta o serie de spectacole, pe toata durata lunii decembrie, sustinute de ansambluri de datini si obiceiuri din diferite zone ale tarii, grupuri de copii, grupuri de colindatori, cantareti de muzica populara, artisti consacrati, trupe cunoscute si coruri celebre.

La Targul de Craciun Bucuresti, incepand cu 1 decembrie si pana la 30 decembrie, vizitatorii pot admira casa lui Mos Craciun, se pot distra pe patinoar in aer liber, intr-un carusel de poveste sau in trenulet, toate cu intrare libera, vor admira cele peste 100 de casute ale Targului de Craciun unde vor putea degusta preparate traditionale si sa achizitioneze obiecte artizanale si decoratiuni de Craciun.

In plus, pe durata lunii decembrie, vizitatorii pot dona jucarii si carti, care vor ajunge la copiii nevoiasi, in cadrul campaniei "Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!".

Mirela Vaida va lansa in curand propriul blog prin intermediul caruia va tine legatura cu sutele de mii de fani ce o urmaresc pe pagina de Facebook.
Vedeta planuieste si revenirea in televiziune, urmand sa anunte in perioada urmatoare despre ce proiect de acest tip va fi vorba. In plus, a inceput repetitiile pentru noile spectacole pe care le va sustine alaturi de bandul sau live, Vaida Show, muzica fiind una din principalele sale pasiuni careia i se va dedica anul viitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod