Cum să primești cadouri în Mega Mall și Promenada

Cine nu și-ar dori ca, de fiecare dată când își cumpără ceva, să primească și cadouri pe alese? Și, în plus, să fie anunțat când magazinele preferate au cele mai mari reduceri și cele mai bune oferte.

Ei bine, există o aplicație care îți poate oferi experiența completă de cumpărături offline și cadouri online. De asemenea, primești constant recomandări de produse și oferte disponibile în centrele comerciale, ajutându-te să faci cumpărături mai ușor. Este vorba despre a-Ha!, aplicație realizată de NEPI, dezvoltatorul Mega Mall și Promenada, și singura în care îți alegi chiar tu cadourile și ești răsplătită pentru vizitele și cumpărăturile pe care le faci în cele două centre comerciale.

De ce să-ți instalezi aplicația a-Ha!  

1.    Pentru cumpărăturile pe care oricum le faci în Mega Mall și Promenada, pentru tine și cei dragi, primești puncte pe care le transformi în cadouri la alegere.
2.    Vrei să știi care sunt cele mai noi tendințe din magazine, ai nevoie de inspirație, aici găsești  recomandări atent alese special pentru tine de la cele mai tari brand-uri.
3.    Nu trebuie să mai cauți reducerile și ofertele. De acum, vin ele direct la tine, pe smartphone-ul tău!
4.    Ai acces la informații despre magazinele tale preferate, precum și despre toate noutățile din Mega Mall și Promenada.
5.    Design-ul aplicației este minimalist și atrăgător, iar aplicația a-Ha! îți oferă sugestii în funcție de preferințele tale. Am uitat să menționăm și că este foarte ușor de folosit aplicația.
6.    Te conectezi gratuit la rețeaua Wi-Fi din cele două centre comerciale și accesezi aplicația, fără să-ți consumi Internetul de pe telefon.

Ce cadouri poți primi și cum să folosești aplicația a-Ha!

În lista de cadouri oferite prin aplicația a-Ha! se regăsesc bilete de avion, vouchere cadou pe care le poți folosi în magazinele din cele două centre comerciale, produse electronice, precum tablete sau căști, produse cosmetice de la branduri internaționale sau abonamente de o zi la World Class.

Cum poți intra în posesia acestor cadouri? Simplu. Mai întâi, îți alegi singură ce ți-ar plăcea să câștigi din lista de cadouri disponibile în aplicație, apoi scanezi bonurile cumpărăturilor pe care le-ai făcut în magazinele preferate din mall pentru a obține numărul necesar de puncte pentru revendicarea cadoului dorit. Mai poți obține puncte dacă doar treci pragul unui magazin sau petreci timp încercând produsele îndrăgite în Mega Mall sau Promenada. Toate aceste puncte îți vor aduce cadourile pe care ți le dorești. Fiecare cadou are un anumit număr. E important să reții că numărul de bonuri scanate pe parcursul unei zile este nelimitat, însă acestea trebuie să provină din magazine diferite.

Îți poți crea cont de client direct din aplicație, după instalarea acesteia pe smartphone sau de pe site-urile centrelor comerciale www.promenada.ro și www.megamallbucuresti.ro. Aplicația a-Ha! este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play. Data viitoare când vei merge în Mega Mall sau Promenada, cu aplicația a-Ha! instalată pe telefon, vei primi oferte și reduceri, unele dintre acestea disponibile doar pentru tine.

Îmbină shopping-ul cu tehnologia și cumpărăturile se vor transforma într-o experiență distractivă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod