Crina Semciuc despre „Povestea unui pierde vară”

Toamna aceasta se anunță una foarte interesantă la cinema. Pe 19 septembrie are avanpremiera comedia „Povestea unui pierde vară”, regizată de Paul Negoescu. După ce au dat lovitora acum 2 ani cu “Doua lozuri”, Paul Negoescu și Alexandru Papadopol fac din nou echipă. Li se alătură delicata Crina Semciuc, o actriță sensibilă care interpreteaza rolul unui studente ce reușește să îi dea peste cap lumea lui Petru (Alexandru Papadopol).

1. Am văzut imagini din trailer-ul filmului “Povestea unui pierde-vara”. Bucureștiul arată grozav. Care a fost zona ta favorită din oraș în care ai filmat?


În filmul “Povestea unui pierde vara” putem vedea un București super, un oraș de poveste cu o lumina foarte caldă și plăcută. Cel mai mult mi-au plăcut cadrele filmate în parcul Cișmigiu. Am redescoperit și eu, cumva, locuri din București. Și am primit cu multă bucurie prietenia oamenilor cu care ne întâlneam în timpul filmărilor.
 
2.

Cum a fost personajul tău?


Sânziana este o față simplă, modestă și nehotărâtă, dar care cumva reușește să își găsească drumul în viață. Vine din provincie, vrea să fie studentă la București. Pentru că așa i-a spus taică-su. Îl întâlnește pe Petru, proful de mate care o ajută cu meditații. Cei doi devin confidenti. Dacă vor fi sau nu mai mult de atât vor vedea spectatorii.
 
3. Tu ai întâlnit vreodată un pierde-vară?


Nu. :)
 
4. Cum a fost colaborarea cu Paul Negoescu? Este prima oară când joci în regia lui?


Da, a fost prima colaborare, una foarte plăcută pentru că Paul îți creează cumva condiţiile să te simţi în largul tău și să dai ce-i mai bun pe platoul de filmare.

Este un regizor care te încurajează să fii tu, un regizor blând, dar care știe clar ce are de făcut. Am făcut o echipa de notă 10, atât cu el cât și cu toți ceilalți colegi de platou.
 
5.Ești mama. De băiat! Care este sentimentul cu care te culci seara?


De liniște și multă iubire!
 
6. Reușești să îți păstrezi silueta și o naturalețe care cucerește... Care este secretul tău?


Mulțumesc! Cred că mama a reușit să mă facă să înțeleg că este sănătos și ajută la menținerea siluetei dacă nu mănânc după ora 20.00.

Sunt zile în care reușesc, zile în care nu, dar încerc pe cât pot de mult să nu mănânc seara. În rest, am și norocul de moștenire genetică bună. Plus, că, atunci când ai un copil, consumi multă energie. Mamele știu asta cel mai bine.

 

Filmul este distribuit de Ro Image 2000 și va avea premiera în cinematografe pe 21 septembrie 2018. Trailer-ul oficial al filmului poate fi urmarit pe https://www.youtube.com/watch?v=M9WR9Ug7JpA&t=12s.


Detalii despre producție pot fi accesate și pe pagina de Facebook Povestea-unui-pierde-vară.

Parteneri media sunt Pro FM, Adevarul Holding, OK!Magazine si eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod