concerte @ Hard Rock Cafe

15 martie, ora 21.30 – Concert Mircea Baniciu
BestMusic Live Concert te invită la Hard Rock Cafe pe 15 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după '90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe şi promite un spectacol distins, cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 60 de lei, cu loc la masă, acees general

- 80 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.



16 martie, ora 22.30 – Concert tribut Pink Floyd cu Speak Floyd


Pe 16 martie METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un show extraordinar cu SPEAK FLOYD, singura trupa românească tribut Pink Floyd!

Speak Floyd reuşesc să recreeze atmosfera psihedelică şi să amintească publicului de piese care au dominat topurile, nu doar prin muzică, ci şi prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Janky Zsolt, Kolumban Zoli, Edi Raită şi Lazăr Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.



Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj si are în componenţă muzicieni cu experienţă, care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiraţie şi de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România. Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii trupei când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize, de care sperăm să se poată bucura cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi din alte ţări.

Biletele pentru showul Speak Floyd se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 45 de lei, cu loc la masă, în sală

- 55 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.


17 martie, 22.30 – Concert Marfar


Vino pe 17 martie la Hard Rock Cafe, sa calatoresti alaturi de trupa Marfar prin lumea muzicii bune! Începând cu ora 22.30, vei opri in statii de pop, rock, blues si rock’n’roll impreuna cu una dintre cele mai talentate si longevive trupe autohtone de coveruri.



MARFAR a patruns cu mare viteza în topurile autohtone in anul 2003, cu super hitul “Las-o ba, ca merge asa...”. Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, insa nu a neglijat nici compozitiile proprii, astfel ca în prezent are un repertoriu consistent ce variaza de la piese ce definesc epoca febrei disco, pana la emblematice balade si refrene rock din anii “80. MARFAR sustine recitaluri foarte diverse si surpinzatoare, cucerind publicul prin interpretari originale si pline de energie.

Intrarea la concert este libera.


21 martie, 21.30 – Concert Sarmalele Reci


În data de 21 martie ne întâlnim la Hard Rock Cafe pentru o seară memorabilă alături de SARMALELE RECI, care promit vor face o trecere prin cele mai cunoscute piese ale lor. Trupa va sărbători anul acesta 25 ani de carieră muzicală, așa că vino să-ți aduci aminte de piesele pe care le fredonai și tu cândva – „Violeta”, „Țara te vrea prost”, „Telefonul nu mai sună” și multe altele, care sigur îți vor da energie toată seara!



Înființată încă din 1993, cu o discografie ce cuprinde 8 albume și apariții la numeroase festivaluri din țară și din străinătate, formația SARMALELE RECI are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus.

Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock.

Componenţa actuală a trupei este: Zoltán András - voce, kybds., Emil Viciu – chitara, Gabriel Drăgan – tobe,  Mircea László Horváth – Kybds, Vladimir Săteanu - bass.

Biletele pot fi achiziționate pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

– VIP: 50 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 30 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 30 de lei

Un eveniment powered by Magic FM

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod