Concerte @ Hard Rock Cafe

Feli revine pe scena din Hard Rock Cafe vineri, pe 18 mai, începand cu orele 21.30. Împreună cu trupa sa și cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în „Creioane colorate”, într-un show 100% live! Din setlist-ul serii nu vor lipsi „Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, „Creioane colorate”, piesa nr. 1 în topurile muzicale actuale sau varianta rock a cântecului „Constantine, Constantine”.

Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Bohème”.

Biletele pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri: 35 de lei - acces general, cu loc la masă; 50 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei. Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 35 de lei. Un eveniment recomandat de Magic FM.

Pe 19 mai, de la ora 21:30, BestMusic şi Hard Rock Cafe vă invită la un concert cu HARA.  Trupa este una dintre cele mai iubite din România, datorită creaţiilor originale şi a concertelor live interactive, pline de ritm şi de poftă de viaţă.
Băieţii de la Hara sunt o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, România - 2003, 2004, 2006, 2009; Best Album, România - 2004, 2008; Best Live Performance, România - 2004, 2005, 2009.
Hara este prima trupa românească câştigătoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa "Plouă stele", în anul 2009, şi singura trupa care a reprezentat România la Campionatul European de Fotbal-Austria 2008.

Biletele pentru showul de pe 19 mai se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) şi la Hard Rock Cafe dar şi în ziua concertului la intrare. Biletele au următoarele preţuri: 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete); 35 de lei, cu loc la masă, în sală.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei. Un eveniment recomandat de Magic FM.

Tura de noapte trece mai repede în pas de dans, sunt de părere membri trupei Nightshift. Convinge-te şi tu: pe 20 mai cei şase muzicieni plini de energie concertează la Hard Rock Cafe. Cu un mix irezistibil de hituri, programul serii va fi la înălţime: de la Mary J. Blige, Lauren Hill ori Bruno Mars la Michael Jackson sau En Vogue, ritmul muzicii bune te va ţine conectat la distracţie. În componenţa Nighshift îi regăsim pe: Alina Toma – voce, Cristian Mihai – voce, Daniel Radu - orga & backing vocals, Paul Bonghez – chitară, Andy Ava - bass şi Andrei Paraschiv – tobe. Intrarea va fi liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod