Concert Delia de Ziua Îndragostitilor!

Ziua Îndragostitilor vine mai devreme la Domeniul Manasia si se anunta plina de surprize!  Sarbatoreste dragostea în cadrul unuia dintre cele mai apreciate show-uri live din România, desfasurat în cadru restrâns, ce îmbina un performance muzical solo Delia cu efecte vizuale spectaculoase. Welcome to Deliria! Biletul asigura si participarea la show-ul celui mai în voga DJ al momentului, DJ Vanotek!

În intimitatea conacului veti putea savura un meniu extravagant unic semnat Chef Alexandru Iacob, ce asociaza creativ ingrediente afrodiziace! Transportul este asigurat de la si catre locatie! Concertul se va desfasura în aer liber, în parcul conacului.
Accesul la Domeniul Manasia se face începând cu ora 17:30, iar evenimentul începe la ora 18:00 cu Vanotek în warm-up. Detalii despre eveniment pe: http://domeniulmanasia.ro/theessenceofdeliria/. Pentru detalii despre accesul la bufet, organizatorii va stau la dispozitie la numarul de telefon 0744 378 888 sau pe www.domeniulmanasia.ro. Bilete pe iabilet.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod