Claudia Pavel spune că fiul ei, Noah, îi moștenește vocea

Dar Noah vrea să fie un polițist rapid ca supereroul Sonic când va fi mare
Claudia Pavel a organizat o petrecere de vis duminică, 5 noiembrie, pentru fiul ei, Noah, care a împlinit 5 ani. Locul petrecerii - Gymboland, spațiul de joacă preferat de Noah, unde se simte ca acasă. Pentru Claudia Pavel, siguranța este unul dintre cei mai importanți factori în alegerea locului de joacă. În plus, „fetele de la Gymboland sunt prietenele lui Noah, au foarte bine grijă de cei mici. Dintre ele, Bianca e și babysitter-ul lui Noah la nevoie”, spune Claudia Pavel.

Tema petrecerii au fost supereroii, așa că invitați au fost Darth Vader, Superman, Spider-Man și Batman, plus un magician, iar favoritul lui Noah - personajul de desene animate Sonic - a ornat un tort creat de specialiștii de la Cofetăria Claus. 

De altfel, cântăreața i-a comandat special de ziua lui, din America, mănuși, căciulițe și mașinuțe branduite cu personajul Sonic, plus pe cei cinci prieteni ai supereroului.

Deși Noah a împlinit numai 5 ani, Claudia Pavel se gândește deja la majoratul băiatului.
Acum au participat vreo 15 copii cu părinți, dar la majorat cred că vor fi 200 de persoane!”, spune amuzată Claudia.

Legat de ce dorește să devină când va fi mare, Noah mărturisește că i-ar plăcea să fie polițist, la fel de rapid precum personajul Sonic. „Îi place pentru că este un personaj pozitiv foarte rapid și pentru că salvează mereu situația”, completează Claudia Pavel, declarația lui Noah. De altfel, la Gymboland există un sediu de poliție și costume, așa că Noah și prietenii lui fac jocuri de rol.

Deși vrea să devină polițist, nu artist, Noah are deja „o voce de înger”, după cum spune cântăreața Claudia Pavel.„Noah îmi moștenește vocea; are o voce de înger! Acum începe să aibă  tremolo și vibrato  pe voce și mă topesc când îl aud!”.

Pe 15 noiembrie, Claudia Pavel va lansa piesa în limba română Dependentă, scrisă de George Popa, iar în ianuarie 2018 piesa Muza ta, scrisă de Ivan Caragea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod