Cine va pleca din Ferma – Un nou început! în această seară?

În seara aceasta, de la 21:30, concurenții trec din nou printr-un duel de eliminare. Emoțiile vor atinge un nivel nou pentru bandiți: este prima oară când unul dintre cei din cabană participă la un duel de eliminare!

Vali Bărbulescu este cel care pășește cu siguranță în arenă, pregătit pentru duel. Însă pe cine va alege el pentru confruntarea care îi poate alege eliminarea din show? Pe Remus, chiar dacă acesta este accidentat? Pe Marius, care are abilități fizice redutabile? Pe Silviu, care își poate folosi înălțimea ca avantaj? Decizia nu este deloc una ușoară pentru fostul bandit.

Însă un lucru va fi clar: deși au trecut prin multe neînțelegeri în ultima perioadă, prietenia dintre Otniela și Vali este încă foarte puternică, iar ea îi va fi antrenor la duel!



Imediat după Las Fierbinți, la Ferma – Un nou început! se decide care va fi al șaselea concurent care părăsește show-ul.

Ferma – Un nou început!, lider de audiență cu ediția de miercuri seară!

Emisiunea a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Ferma - Un nou început! a obținut 6.9 puncte de rating și 21.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 6.4 puncte de rating și 20.0% share.



Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.
 
Ferma - Un nou început!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod