Cine este cel de-al patrulea jurat „Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana?

Direct de la „Exatlon”, in platoul „Bravo, ai stil!”
Cel mai urmarit show de fashion din Romania, „Bravo, ai stil!”, propune in aceasta saptamana, o noua formula la masa juriului, odata cu dezvaluirea celui de-al patrulea jurat cu drepturi depline. In cele patru editii difuzate saptamana aceasta, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in Gala de sambata, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, alaturi de Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu se va afla AMI, indragita cantareata si fosta concurenta din echipa Faimosilor de la „Exatlon”.

Cantareata a marturisit ca este nerabdatoare sa le cunoasca pe aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si sa noteze cele mai bune aparitii stilistice ale acestora.

„Stiu despre ce este vorba in aceasta competitie stilistica pentru ca am urmarit show-ul, sper ca fetele sa se descurce si sa ne impresioneze cu tinutele lor vestimentare.
De abia astept sa imi insusesc rolul de jurat”, spune AMI.

AMI a devenit cunoscuta publicului datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data in super hit-ul „Trumpet Lights“, piesa care a ajuns rapid la inimile publicului roman. Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau  “Somnu` nu ma ia”. Colaborarile dintre Grasu XXL si AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica “Un actor grabit”, a sensibilizat publicul.
Cel mai recent hit al artistei, „Hola!”, a urcat rapid in topurile muzicale din Romania, adunand zeci de mii de vizualizari de YouTube.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod