Ce spune Jorge despre participarea la emisiunea Ferma, de la PRO TV

Jorge a intrat în atenția publicului odată cu participarea la concursul Popstars, de la PRO TV de acum 16 ani și și-a continuat cariera în muzică.
Este pasionat de muzică din copilărie și a început să facă ore de canto clasic încă de la 11 ani.
 
Are doi copii din două căsnicii, iar fiica cea mai mare studiază în SUA. Spune că depărtarea de fiica sa este unul dintre cele mai grele lucruri pentru el, dar încearcă să compenseze cu discuții zilnice cu ea. Încă un motiv în plus pentru care vrea să caștige premiul cel mare de 50. 000 de mii euro, vrea să ofere un cadou generos orașului unde a crescut: o ambulanță. 

“Pe lângă faptul că va fi o experiență unică în viață și voi descoperi și alte lucruri noi despre mine, am aflat împreună cu colegii mei din liceu din Constanta că în comuna Negru Vodă, care este cea mai îndepărtată localitate de Constanța că accesul la spitalul județean este foarte greu.
Așadar,  am decis ca din premiul cel mare de la Ferma, să cumpăr o ambulanță pentru comuna Negru Vodă. Este ceea ce simt, să dau înapoi Constanței, acolo unde am crescut.”, a declarat artistul. 

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod