Ce au in comun Delia Antal si Kate Middleton?

Actrita Delia Antal si-a sarbatorit saptamana trecuta ziua de  nastere in Los Angeles, la cel mai exclusivist club de film, Soho House, unde numai membri si celebritatile au acces. Delia Antal a primit sute de mesaje pe Facebook. Unul dintre ele este chiar de la marea actrita Maia Morgenstern, care i-a urat: “La multi ani frumosi si sanatosi!”. Cu aceasta ocazie, Delia Antal a dezvaluit si faptul ca este insarcinata si  in curand o sa devina mamica unui baietel, caruia i-a ales un nume de star: Aidan Sunrise Antal.

Am sarbatorit la un club de film din Los Angeles, se numeste Soho House, unde sunt membra de multi ani de zile.

Am avut alaturi prieteni dragi din lumea filmului cum ar fi Bart Navidi, producatorul lui Al Pacino, Gaby Santinelli, solista filmului “Lala land” si care este si profesoara mea de scris scenarii de film, datorita ei filmul “D'ORA” a prins viata, si multi alti actori si actrite. Placerea cea mai mare a fost ca le-am avut alaturi pe doamna Eleonora Sarbu, o femeie extraordinara cum mai rar exista si pe prietena mea, cantareata Anamaria Ferentz. O surpriza frumoasa a fost si domnul de afaceri Nick Radoi si partenerul sau Jason Le pe care ii cunosc din Romania de la prietena mea draga Cristina Spatar”, spune Delia Antal, extrem de fericita ca urmeaza sa devina mamica, dupa cum ea insasi declara: “Da, sunt o mamica in devenire foarte fericita!”.

Cu ocazia zilei sale de nastere,  actrita a imbracat o rochie simpla, neagra, care i-a scos in evidenta  burtica, exact modelul de rochie Seraphine purtata  si de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cand era insarcinata, la un eveniment in New York, dar si de alte multe celebritati precum  Kourtney Kardashian, Mila Kunis, Doutzen Kroes si Zoe Saldana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod