Cassie a ales să poarte o piesă Murmur la Gala Met

Cântăreața de origine americană Cassie a apărut la brațul celebrului artist de hip-hop P. Diddy, la cel mai așteptat eveniment al modei, purtând un body negru de satin, Genie bodysuit, al brand-ului românesc Murmur.

Gala Met este o gală anuală de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York, ce marchează marea deschidere a expoziției de modă a acestuia. În fiecare an, evenimentul celebrează tema expoziției din anul respectiv, temă ce reprezintă inspirația principală pentru ținutele invitaților.
Anul acesta au participat numeroși artiști și celebrități, printre care Rihanna, Katy Perry, Anna Wintour, Katy Perry, Pharrell Williams, Gisele Bündchen, Tom Brady, Naomi Watts, Kate Hudson, Bella Hadid, Madonna, Céline Dion, Brie Larson, Julianne Moore, Ruth Negga, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Halle Berry.
 
Tema pentru gala de anul acesta a fost "Rei Kawakubo / Comme des Garçons: Art In-Between", onorând designer-ul japonez, fondatorul brand-ului Comme des Garçons. Ținuta purtată de Cassie a fost compusă de stilist-ul Bea Akerlund, care a colaborat cu Murmur și pentru aparițiile Madonnei, Beyonce, Katy Perry, Kylie Jenner sau Gigi Hadid.
 
 
Murmur este brand-ul românesc fondat de designer-ul Andreea Bădală, recunoscut prin siluete feminine și elemente de design cu inspirație din lenjerie. Piesele Murmur pot fi găsite în Showroom-ul Murmur, online pe www.murmurstore,com, în magazinele concept din București Victoria 46 și Molecule F sau internațional în magazine din Rusia, America, Olanda, Franța, Australia sau Singapore.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod