Carmen Bruma, transformata in 5 moduri de hairstylistul Cristi Pascu

Carmen Bruma este un client fidel al hairstylistului Cristi Pascu. Specialistul are grija tot timpul ca vedeta sa afiseze o coafura impecabila, chiar si in ciuda faptului ca parul acesteia, cret natural, este mai dificil de coafat decat cel intins.
Cristi Pascu este principalul responsabil de schimbarile de look ale lui Carmen Bruma si adopta coafura in functie de tinuta vedetei si de tipul evenimentului la care aceasta participa. Celebrul hairstylist explica modul in care a ales coafurile pe care vedeta le-a adoptat in ultima perioada.


Parul strans la rochie mulata

Daca te pregatesti de o petrecere de cocktail si porti o rochie care-ti scoate in evidenta formele, atunci recomand ca parul sa fie strans, asa cum il are Carmen in aceasta fotografie.
La fel de bine s-ar fi putut face si varianta extrema a coafurii, adica foarte mult volum si parul dat spre spate, pentru a lasa fata libera si umerii dezgoliti.
 

Parul coafat lejer la rochie simpla


Carmen poarta o rochie simpla si eleganta, astfel incat coafura trebuie sa fie complementara. Am optat pentru un par cu foarte mult volum si usor ondulat, care completeaza la perfectie acest look.
 

Parul prins la un eveniment de zi

La un eveniment ce se intampla in timpul zilei unde porti tinuta smart-casual, poti sa faci nota discordanta de restul invitatilor prin coafura.
Carmen poarta parul prins la spate, cu bucle pe o parte. Este o coafura foarte simpla si repede de realizat, iar in acelasi timp este cool si memorabila.
 

Asimetrie la o tinuta alba

La o tinuta all white, simpla, este foarte usor de aranjat parul lung. Putin volum si bucle si parul purtat asimetric nu face decat sa asigure un look curat si fresh.
 

Volum pentru tinuta relaxata

Pentru o tinuta ce implica jeans si un tricou, recomand ca parul sa fie putin aranjat, cu mult volum. Avand in vedere ca are un par cret, in cazul lui Carmen nu trebuie depus un efort prea mare pentru a obtine acest lucru.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hair-stylisti din Romania, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania” si al “Academiei de Coafura” ce ii poarta numele, ambele proiecte bucurandu-se de mare succes.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod