Carmen Brumă te ajută să “intri în rochia de mireasă” la Târgul de Nunți de la Romexpo!

Cel mai mare târg de nunţi din Estul Europei are loc la Bucureşti în cupola Romexpo, în perioada 23- 25 Februarie 2018. Târgul Ghidul Miresei reuneşte peste 250 de expozanți cu rochii de mireasă, verighete, costume, decoruri și locații de nuntă, invitaţii şi servicii foto/video/muzică. Zeci de mii de viitori miri sosesc din toată țara pentru miile de oferte reunite sub acelaşi acoperiş.
 
Carmen Brumă lansează în premieră la Târgul Ghidul Miresei „Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă”, un program de slăbit online pentru miresele ambițioase care vor să fie în cea mai bună formă în ziua nunții.
Programul poate fi descarcat de pe www.carmen-bruma.ro la un pret promotional de numai 30 Ron doar în perioada targului . “Este un program alimentar pentru 8 săptămâni care te învață printr-un exemplu concret cum să mănânci astfel încât să ajungi la silueta mult visată”, mărturisește Carmen Brumă.

Târgul Ghidul Miresei, aflat la cea de-a 23-a ediție, a atras până la 20.000 de vizitatori din toată ţara, desfăşurându-se pe o suprafață de expunere de peste 15.000 mp, cu sute de firme din domeniu.
„În parteneriat cu Romexpo, organizăm începând din 2011 trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat”, susțin organizatorii. "În premieră avem o zonă de Outlet Ghidul Miresei cu sute de rochii de la toţi comercianţii cu preţuri sub 1500 lei", completează aceştia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod