Carmen Brumă și Mircea Badea au petrecut un weekend de vis la Sinaia

Carmen Brumă și Mircea Badea au petrecut un weekend de vis la Sinaia. Cei doi s-au relaxat preț de trei zile într-un loc de poveste situat între masivele muntoase, mai exact la Hotel Boutique Belvedere Sinaia, unde s-au cazat într-un apartament situat la mansarda vilei, de pe terasa căruia au putut admira pădurea înverzită precum și muntele în formă de piramidă, unul din masivele din zonă despre care se spune că ar fi un puternic punct energetic.
“Priveliștea de care am avut parte de pe terasă este absolut spectaculoasă. Peste tot unde te uitai vedeai numai verde, aveai senzația că plutești deasupra pădurii de brazi. Este un sentiment minunat! Îți umpli sufletul cu energie bună. Hotelul este situat pe o colină și oferă cel mai frumos view pe care îl știu pe Valea Prahovei”, povestește Carmen Brumă.

Cunoscută pentru stilul de viață energic, Carmen nu a ratat ocazia de a face sport chiar și în weekend-ul de relaxare de la Sinaia.
Vedeta a făcut mișcare pe terasa spațioasă a apartamentului său, abdomene, fandări și chiar extensii cu ajutorul unui elastic special prins de ambele glezne.

Pentru că sunt atenți în privința stilului alimentar sănătos, cei doi s-au delectat apoi cu praparate culinare delicioase gătite de Chef-ul locației, printre care și mușchi de vită la grătar cu spanac proaspăt și roșii bio culese din gradină, somon cu ciuperci sote sau creveți cu rucola și sos mediteranean.

Desertul care a impresionat-o cel mai mult pe Carmen a fost un salam de biscuiți realizat după o rețetă tradițională.  „Cel mai bun salam de biscuiți pe care l-am mâncat vreodată!”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram, spunându-le fanilor și prietenilor ei cât de încântată a fost de experiența trăită la Sinaia.
„Liniște, aer curat, pădure, servicii de calitate, confort, personal foarte amabil, mâncare senzațională”, a menționat Carmen.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod