Caravana Românii au talent oprește mâine la Bacău!

Amatori sau profesioniști, tineri sau persoane trecute de prima tinerețe au venit ieri la preselecțiile Românii au talent de la Galați pentru a-și demonstra aptitudinile și că merită să ajungă pe scena celui mai tare show de divertisment.

Concurenți din mai multe colțuri ale țării au venit ieri la Galați, iar talentul a fost numitorul lor comun. Au prezentat momente de canto, dans, mentalism, operă comică, arte marțiale, culturism, balet, folclor, au primit aplauze și au arătat că sunt pregătiți să intre în lupta pentru titlul de erou național și câștigarea marelui premiu sau a premiului de originalitate.

Noi talente autentice așteaptă să fie descoperite joi, 25 august, la Bacău, la hotel Dumbrava, începând cu ora 10:00.

Românii sunt așteptați mâine la preselecții, cu mic cu mare, să demonstreze că pot fi cei care vor uimi o țară întreagă și vor smulge ropote de aplauze din partea celor care îi vor urmări.

Ai încredere în talentul tău! Urmărește-ți visul și trăiește spectacolul vieții tale! Și tu poți ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăznești să uimești o țară întreagă! Ai curajul de a păși pe scena care schimbă destine și vino la preselecțiile pentru noul sezon Românii au talent!

Înscrierile pentru cel de-al șaptelea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe orașe din țară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod