Bianca Drăgușanu și Victor Slav își dansează povestea de dragoste, luni, la Uite cine dansează!

Mai sunt șapte perechi în competiția Uite cine dansează!, iar luni, de la 20:30 vor fi față în față cu o nouă provocare: tribut prin dans legendelor muzicii! Unele dintre cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor aduc coregrafii spectaculoase prezentate original de concurenți.

Telespectatorii vor avea parte în cea de-a șasea ediție a show-ului și de o surpriză, unul dintre cele mai frumoase și mediatizate cupluri din România, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, va intra luni în ring și va prezenta un dans plin de senzualitate și emoție, reprezentând povestea lor de dragoste.

Coregrafia a fost realizată de coregrafii baletului COBO, Cocuța și Bogdan Boantă, iar melodia aleasă pentru Bianca și Victor este Love on the brain.

Cei doi sunt bucuroși că vor dansa împreună și își doresc să aducă pe scenă un moment plin de visare, pasiune și frumusețe. ”Muncim extrem de mult pentru acest dans, dar ne și distrăm la repetiții împreună cu coregrafii și echipa. Chiar dacă pare ușor să dansezi vals, nu este deloc așa. Necesită foarte multă implicare, repetiții, mișcări cu care nu suntem obișnuiți și multă răbdare.

Suntem entuziasmați, punem foarte multă pasiune în pregătirea acestui moment special pentru Uite cine dansează! și abia așteptăm să vedeți ce ne iese. Mai avem doar câteva zile la dispoziție, dar vom face tot posibilul ca luni să prezentăm un dans frumos, care să ne repezinte perfect și să transmită ceea trăim împreună.”, au spus Bianca Drăgușanu și Victor Slav, încântați de această provocare.

Luni, de la 20:30, vom avea parte de o ediție incendiară Uite cine dansează!, de momente surprinzătoare, mult umor, energie, coregrafii extraordinare, concurenți hotărâți să prezinte cele mai bune dansuri și încă o eliminare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod