Recomandări de primăvară: Stiletto cu toc subțire si cu toc gros

Pantofii, ca și diamantele, sunt la fel de prețioși pentru o femeie. În garderoba unei doamne se vor găsi întotdeauna cel puțin opt perechi de pantofi, însă mereu se va afla în imposibilitatea de a alege ce să încalțe în ziua respectivă. La fel și cu hainele. Acum este sezonul în care nu trebuie să facă rabat de la modă!

Și pentru că am renunțat la bocanci, ghete și cizme este timpul sa ne înnoim garderoba de primăvară-vară. Balerinii și stiletto cu toc subțire, dar și cei cu toc gros sunt vedetele acestui sezon, iar cei de la sabrine.ro au o gamă variată de astfel de articole, și în multe nuanțe, potrivite pentru orice fel de ieșire.

Pantofii cu bot ascuțit și toc gros înalt sunt ideali pentru birou, evenimente și chiar și club. Acest model de stiletto are avantajele pe care le caută toate femeile atunci când intră într-un magazin și decid să-și cumpere o pereche: sunt extrem de comozi și de versatili.

Îi poti combina la orice ținută și-i poți purta toată ziua, fără să te supere seara durerea de spatele sau gleznele. Specialiștii în modă recomandă acest tip de pantof și celor care au circumferința gleznei mai mare, întrucât dau impresia de picior lung și mai subțire.

Bineînțeles, stiletto clasic, cel un tocul subțire, este vedetă și anul acesta și cel mai probabil si anul viitor, pentru că designerii îl reinventează și-l propun în diferite culori și cu tot felul de ”arhitecturi”. Spre exemplu, un stiletto cu baretă fină și o cataramă la fel, vor pune mereu în evidență o femeie. Nu se poartă de nevoie, ci de plăcere! Sabrine propune trei modele: pe cel cu imprimeu de șarpe auriu,  cu decupaj pe laterale, sau cu baretă. Pret: 279 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod