Barbatii din showbiz pun mare pret pe podoaba capilara

Barbatii din showbiz sunt mai pedanti si mai dichisiti ca niciodata! Implantul de par este categoric la moda in lumea mondena. Pentru ziua lui, designerul Stephan Pelger, posesorul unui implant de par efectuat in urma cu un an, si-a schimbat culoarea parului in blond. Daca in urma cu ceva vreme ii era greu sa isi mai aranjeze parul pentru ca era rar si slabit, acum si-l poate schimba dupa cum doreste.

La fel si Dinu Maxer, el a optat pentru par blond toata vara trecuta, acum s-a vopsit din nou castaniu inchis.
Si Dinu a suferit o interventie de implant de par la acelasi medic ca si Stephan Pelger, la Felix Popescu.

Razvan Ciobanu are si el tunsoare noua, el a trecut de doua ori prin mainile medicului Felix Popescu, prima data cand inca era supraponderal, ca sa completeze zona din fata, mai apoi dupa ce a slabit, pentru ca pierderea in greutate l-a usurat si de niste fire de par din crestet. De cand e parte din echipa emisiunii de stil de la Kanal D, Razvan a abordat o tunosoare noua si si-a vopsit parul saten inchis ca sa ascunda firele albe.


"Parul implantat nu are niciun fel de restrictii, poate sa fie vopsit in orice culoare doreste posesorul. Pentru ca extractia se face din zona de la ceafa, acolo unde in cazuri rare se instaleaza calvitia, el este un par sanatos care creste frumos. Categoric e bine sa se ingrijeasca de podoaba lor capilara cu tratamentele pe care eu le recomand dupa implant si pe care ei le stiu. Am ramas amici si le stau la dispozitie oricand cu sfaturi, ei stiu asta. Mai departe se pot tunde si vopsi ori de cate ori isi doresc.
Ei vand imagine, prin urmare e firesc sa faca schimbari de look, sa fie in ton cu tendintele modei. Sunt persoane publice, sunt in showbiz, e firesc sa fie ingrijiti si peanti, preocupati de aspectul lor fizic. Mi se pare o dovada de respect fata de ei dar si fata de publicul lor. Si eu sunt posesorul unui implant de par, si eu imi fac suvite si tot felul de nebunii in cap, si eu am suferit cand am ramas fara par si mi-am dorit aceasta interventie foarte tare, asa ca rezonez perfect cu pacientii mei
", a declarat medicul Felix Popescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod