Arilena Ara cântă piesa Nentori în finala Vocea României!

Arilena Ara cântă vinerea aceasta în finala Vocea României! Cântăreața de origine albaneză a lansat până acum mai multe single-uri care au avut un succes răsunător în țara ei, iar în 2016 s-a făcut remarcată și în afara granițelor cu melodia Nentori. Piesa Arilenei este pe primele locuri în topurile muzicale din România, iar vineri o va cânta pe scena celei mai tari competiții a vocilor.
”Este o binecuvântare să mă reîntorc în România în această perioadă superbă a anului. Am ascultat foarte multe voci bune în acest show și sunt convinsă că toate cele patru finaliste sunt deja câștigătoare. Vocea României este o oportunitate uriașă pentru românii talentați să-și exprime trăirile, emoțiile, să-și facă auzite vocile unice și să-și arate personalitatea. Mă simt onorată să fiu pe scena Vocea României în marea finală și să cânt piesa datorită căreia m-am întors aici pentru fanii mei, Nentori.”, a declarat Arilena Ara.

Vineri, de la 20:30, vom urmări un spectacol plin de emoție și determinare în marea finală Vocea României, iar telespectatorii își pot alege câștigătoarea atât prin sms, trimis la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat și online, gratuit, pe site-ul Vocea României.
Orice utilizator poate vota online o dată, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. Intervalul de timp în care se poate vota este reprezentat de anunțurile START VOT – STOP VOT din cadrul finalei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod