Andreea Mantea a început noua emisiune cu dinți de reclamă

Noul sezon a venit surprize pentru Andreea Mantea. Vedeta ce prezintă show-ul “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, și-a întâmpinat fanii cu o schimbare majoră din punct de vedere fizic! Medicul stomatolog Valentin Raducanu a ajutat-o să aibă un zâmbet de Hollywood.  Ani buni a fost nevoita să zâmbească mai timid! A schimbat stomatologi, a fost nemulțumită de tratamente și și-a pierdut încrederea în faptul că va reuși vreodată să găsească o rezolvare.

“Am avut probleme grave cu dinții.

Am stat o perioada bună de timp prin clinici și mi-am pierdut orice urmă de speranță că voi găsi o soluție bună sau voi întâlni un medic potrivit. M-am informat, am citi pe net. M-a deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită, dar iată că voiam perfecțiunea”, a spus Andreea Mantea.

Vedeta a ajuns la clinica medicului stomatolog Valentin Răducanu care a ajutat-o să obțină ceea ce visa.“Nu mai speram la o soluție.

Până într-o zi când, slavă Domnului, l-am găsit pe medicul Valentin Răducanu. Un profesionist școlit în străinătate, un om cu multă răbdare și mâini de aur. Dacă ar fi să-i dau o notă este 10 plus. Îi voi rămâne fidelă pentru că rar întâlneșt astfel de medici”, a mai spus celebra prezentatoare. Tratamentul a durat o lună de zile, iar medicul a ales fațetarea dinților cu material de cea mai bună calitate, pentru ca vedeta Kanal D să aibă un zâmbet ca la Hollywood.
Andreea a avut câteva probleme majore. Am ales un tratament care să o ajute să zâmbească larg, așa cum îi stă bine. Inițial a purtat aparatul dentar Realigner, apoi am folosit fațetele dentare ceramice Emax, recunoscute pentru rezistența, durabilitatea și calitatea deosebită a esteticii lucrării finale. Rezultatul se poate vedea!", ne-a spus medicul stomatolog Valentin Răducanu, cel care are grijă și de dantura Valentinei Pelinel. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod